IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Harmitti kun Sofia lähti talosta.Maanantai 07.11.2022 05:17

Päätin jo tänään herätä neljältä ja se onnistui hyvin kun herätyskello soi.
Join juuri aamukahvit mikä onneksi myös herätti. Uusi viikko taas alkaa ja olo tuntuu todella hyvältä uskon että tulee mukava viikko.
Aloitan salitreenit tällä viikolla eli olen menossa tänään illalla salille ja sitten keskiviikkona. Aloitan kevyesti salitreenit alkuun koska kroppa voi tulla taas kipeäksi kun ei ole nyt hetkeen käynyt salilla. Kohta jaan viikon lääkkeet dosettiin ja pitää hakea leponexia lisää tällä viikolla. Masennuslääkkeet riittävät hyvin tämän vuoden loppuun onneksi lääke asiat on kunnossa niin niitä ei tarvitse murehtia saan aina noita kaikkia lääkkeitä. Mua harmitti että Sofia lähti bb talosta se oli mun suosikki asukas olisin niin halunnut nähdä sen finaalissa asti. Big brother kohta loppuu ja saa nähdä kuka sen voittaa. Reeo on ihan varmasti finaalissa asti mutta sen näkee sitten voitaako se vai joku muu? Jännäksi kyllä taas menee. Rahaa on tullut taas tänään niin maksan kohta tuon vuokran pois.
Se on ollut nyt hyvä että vuokra ei ole nyt noussut vaan pysynyt samana
Hyvin pystyn maksamaan sen joka kuukausi. Aijon pestä pyykkiä tässä aamusta koska sitä on kertynyt kiva määrä. Pesen nyt samalla nuo mun pyyhkeet niin sitten ne on taas puhtaita ja voi käyttää. Olen jo suunnitellut mitä ruokia teen tällä viikolla ja ne ovat kanakiusaus sekä mifukastike ja riisi. Menen huomenna kauppaan aamulla sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti. Otan repun niin saan siihen pakattua ostokset. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia mukava päivä tulee varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.