IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kroppa on paremassa kunnossa. :)Keskiviikko 23.11.2022 05:32

Oli todella hyvät sählypelit eilenä sain tehtyä jopa kolme maalia ja olin koko sen pelin ajan hyökkääjä. Pelasimme noin 40 minuuttia siinä ajassa sai kyllä juosta mutta tuli todella hyvä ja onnistunut olo pelien jälkeen. Tänään taas tulee hyvin liikuntaa kun salitreenit on taas illalla. Aijon treenata kovaa tänään niin että hiki tulee ja hyvä olo. Sain eilenä aika hyvin levättyä ennen sählypelejä olin vaan sohvalla makoilemassa. Kroppa ei ole enää niin väsynyt mitä silloin alkuviikosta ja se on hyvä niin jaksaa taas. Olo on ollut edelleen hyvä viikko sujunut ilman ahdistusta ja olen vaan nauttinut tästä olosta. Odotan jo viikonloppuna niin pääsee poikaystävän luokse. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa se tuli käymään mun luona oli niin kiva nähdä sitä jo nyt lievitti vähän tuota ikävää mikä mulla on nyt ollut. En ole nyt hetkeen katsonut big brotheria olen siinä vähän jäljessä mutta ajattelin tänään katsoa sitä kun on aikaa. Kohta se loppuu ja saa nähdä kuka voittaa.
Salkkarit on ollut nyt todella jännittävä niin innolla haluan nähdä mitä siinä nyt sitten tapahtuu. Odotan innolla että Ulla tulee takaisin siihen niin sitten sitä on hauska taas katsoa. Saa nyt nähdä juonko viikonloppuna nyt alkoholia vai en. Katsoo fiiliksen mukaan jos mun tekee mieli niin juon sitten vaan lonkeroa ja siideriä. Viiniä en aijo juoda koska siitä tulee niin huono olo sen jälkeen kun on juonut sen. Päätin että uutena vuotena juon sitten seuraavan kerran viiniä. Pystyn siihen asti olla ilman sitä. Aijon viettää uutta vuotta poikaystävän kanssa ollaan nyt kaikki vuodet viime aikoina vietetty uutta vuotta yhdessä ja se on ollut erittäin mukavaa. Koitan nyt tällä kertaa jaksaa valvoa sinne kahteentoista asti kun vuosi vaihtuu. Viimeksi mä sammuin ennen sitä kun olin juonut pikkasen liikaa ja se harmitti. Aamukahvi onneksi herätti tänä aamuna mä juon aina ison kupin vahvaa mustaa kahvia.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan aijon aloittaa siivoukset taas tänään niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pitäisi uuni pestä ja tampata matot ulkona. Teen ne sitten huomenna aamusta kun on hyvin aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.