IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko mennyt tähän asti todella hyvin Hyvä olo vaan jatkuu. Ahdistusta ei ole myöskään nyt ollut ja teen jakuvasti noita mindfulness harjoituksia ja meditoin mitkä lievittää ahdistusta.
Onneksi nuo keinot auttavat paljon eikä joudu syömään noita rauhoittavia tuohon ahdistukseen. Otan sen rauhoittavan lääkkeen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta. Tajusin juuri että olen syönyt rauhoittavia viimeksi kesällä ja siitä on jo pitkä aika. Olen yllättynyt miten olen niin pitkään pärjännyt ilman sitä lääkettä mikä on vaan positiivinen juttu.
Mulla on vielä avaamaton paketti rauhoittavia. En eilenä jaksanut mennä kauppaan niin menen tänään. Syön pakkasesta tänään ruokia pois koska mun pitää sulattaa jääkaappi ja pakastin. Huomenna sitten ajattelin tehdä lihasuikalekastiketta ja perunoita. Tänään salitreenit illalla ja innolla olen sinne menossa teen kunnon treenit niin tulee hyvä olo sen jälkeen. Huomenna ja loppuviikosta aijon sitten lenkkeillä toivottavasti on hyvä sää ulkoilla. En ole menossa tänä viikonloppuna mihinkään olen itseni kanssa viikonlopun. Poikaystävä lähtee viikonlopuksi yhden sen kaverin luokse soitellaan sitten toisilemme niin se vähän lievittää ikävää. Olen menossa seuraavan kerran poikaystävän luokse jouluna. Olen eka vanhempien luona ja sitten menen yhdeksi yöksi poikaystävän luokse. Tulee mukava joulu kun näkee kaikki rakkaat ihmiset. Kun rahaa tulee tällä viikolla niin käyn ostamassa ne joululahjat ovat sitten valmiina.
Aloitan tänään jo siivoukset niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa ja pesen pyykkiä. Lakanat pitää pestä ja vaihdan puhtaat lakanat tänään sänkyyn. Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa uusia lakanoita. Katsoo jos vaikka tokmannilta löytyy jotain kivoja. Aijon katsoa kun menen tokmannille tällä viikolla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin tästä tulee hyvä päivä on iloinen ja positiivinen olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.