IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon vähentää shoppailua.Keskiviikko 20.07.2022 05:53

Meillä oli eilenä jalkapalloa iltapäivällä. Oli hyvät pelit ja mun joukkue voitti. Sain jopa tehtyä kolme maalia. Alkuun olin taas hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Pelasimme noin puolisen tuntia ja pakko kyllä sanoa että hiki siinä tuli. Kentällä oli tajuttoman kuuma onneksi mulla oli vesipullo mukana. Hyvä olo jatkuu edelleen on ollut hyvä viikko tähän asti. Ahdistusta ei ole onneksi ollut. Onneksi masennuslääke lievittää sitä.
Hyvä että sen lääkkeen ottaa aina aamuisin. Mulla menee sitä tällä hetkellä 15mg. On ollut hyvä määrä näiden vuosien ajan eikä ole joutunut nostamaan annosta. Heräsin tänään puoli kuudelta vasta en jaksanut heti nousta puoli viideltä. No ei se mitään aamukahvit join äsken mikä herätti.
Se on hyvä että saa heti kofeiinia aamusta. Juon aamukahvin aina mustana. En tykkää laittaa siihen mitään maitoa tai sokeria.
Pitäisi pestä taas pyykkiä eli nuo mun lakanat. Aijon jo tänään siivota koska huomenna mulla on se suugygienisti aamusta. Onneksi tänään on aikaa siivota. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Ylihuomenna tulee rahaa niin saan maksettua loput laskut. Olen päättänyt nyt säästää rahaa koko loppuvuoden. Aijon vähentää aika paljon shoppailua. Tajusin että mulla on ihan kauheasti vaatteita niin en nyt tarvitse uusia. Kaikki nuo mun vaatteet on hyvässä kunnossa. Löysin yhtenä päivänä farkut mun kaapista mitä en ole käyttänyt. Alan käyttää niitä nyt syksyllä.
Sukkia ja alushousuja saan ostaa koska niitä tarvitsee aina. Onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin ne voi ihan hyvin ostaa vaikka sieltä tai jostain muualta. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota pikkuhiljaa. Tänään mä näen pitkästä aikaan yhtä mun kaveria. Kivaa taas nähdä sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.