IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sähköpotkulaudalla on kiva ajella.Sunnuntai 31.07.2022 06:47

Huomenna alkaa uusi viikko. Saa nyt nähdä millainen viikko tulee mutta toivon että hyvä. Menen taas hetki ja päivä kerrallaan. Varaudun siihen jos ahdistus iskee. Onneksi on rauhoittavia jos tulee todella huono olo.
Tänään on ihanan rento päivä. Aijon lenkkeillä, nukkua päikkärit, katsoa sarjoja eteenpäin...olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Mä heräsin vasta kuuden jälkeen en herännyt heti kun kello soi. No ei se mitään aloin keittämään aamukahvia. Mä juon päivän aikana vaan yhden kupin kahvia ja se on aina aamukahvi. vihreää teetä juon paljon enemmän päivän aikana. Se on hyvä juoma koska se ei ärsytä vatsaa niinkuin kahvi.
Kohta otan aamulääkkeet ja tosiaan mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä ensi viikolla. Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi ja se on hyvä että mä saan sitä aina ison paketin kun haen sitä. Leponexit riittävät aina pariksi viikoksi ja niitä saa vasta hakea kun on käynyt verikokeissa. Ylihuomenna mulla on verikokeet. Olen menossa pyörällä sinne niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Onneksi mun pyörä on hyvässä kunnossa taas niin pystyy ajamaan sillä. Olen nyt paljon ajellut tuolla mun sähköpotkulaudalla. Sillä on niin helppo kulkea ja musta se on kivempi kun pyörä. Heinäkuun viimeinen päivä. Nopeasti tää heinäkuu on mennyt
mutta on ollut mukava kuukausi. Olen viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa se on ollut ihan parasta. Pakko sanoa että on ollut todella kiva kesä. Rahaa on mennyt todella paljon kesän aikana mutta nyt kun syksy alkaa niin alan säästämään. Desucon reissuun meni eniten rahaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.