IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jalkapalloa ehkä tänään?Tiistai 19.07.2022 06:15

Heräsin tuossa viiden jälkeen ja aloin keittämään aamukahvia. Olo tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä pakko nyt vaan nauttia tästä olosta. Onneksi nyt ei ole ahdistanut viime päivinä. Olen elänyt hetken ja päivän kerrallaan. Nyt taas keskityn tähän päivään. En todellakaan mieti vielä huomista koska voi tapahtua ihan mitä tahansa. Kävin apteekissa eilenä ja kaupassa samalla. Leponex lääkettä ja karpalokapseleita on taas.
Mulla on seuraavat verikokeet sitten elokuun alussa. Kun olen taas käynyt siellä niin saa hakea leponexia. Sitä lääkettä ei saa ellei ole käynyt verikokeissa. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi se on hyvä että sitä lääkettä ei tarvitse hakea koko ajan samoin rauhoittavia. Mä en edes enää muista koska viimeksi olen syönyt rauhoittavia? Siitä on pitkä aika ja se on vaan hyvä etten ole joutunut syömään niitä. Saa nähdä onko meillä tänään taas jalkapallopelit. Se olisi kivaa niin pääsisi pelaamaan. Viimeksi en ollut peleissä koska olin poikaystävän luona. Tänään menen aamulenkille tuonne pururadalle siellä on ihanan rauhallista kävellä. Ei ole mitään meteliä ja ihana luonto. Jos meillä on jalkapalloa niin sitten en tee toista lenkkiä. Katsoin loppuillan taas ensitreffit alttarilla australiaa. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Siinä tapahtuu niin paljon sen takia se ohjelma kiinnostaa minua. Odotan jo innolla että salkkarit alkaa taas.
Sitten tulee joka päivä jotain katsottavaa. Kohta kesä on ohi ja syksy alkaa. Pakko sanoa että tää kesä on mennyt todella nopeasti mutta on ollut ihan paras kesä. Päässyt viettämään sitä rakkaiden kavereiden kanssa. On ollut niin hauskaa! Syksyllä alan taas käymään salilla niin tulee tekemistä. Pari kertaa viikossa. Haluan että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Se on nytkin koska lenkkeilen niin paljon. Paino on normaali tällä hetkellä ja se on todella hyvä. Liikunta on niin mun juttu se tuo mulle paljon iloa elämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.