IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo tuntuu taas hyvältä ja olen taas oma iloinen itseni. Kannatti levätä viikonloppu. Eilenä oli mukava päivä. Kävin lenkillä, nukuin päikkärit, katsoin netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa..kävin lidlissä niin ostin vähän suklaata ja sipsiä koska oli tarjouksessa. Halusin vähän herkutella.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää käydä apteekissa tänään.
Pitää hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita alkaa loppumaan.
Pesen pyykkiä tänään kun sitä on kertynyt. Onneksi on hyvin aikaa pestä pyykit. Tänään taas lenkille heti aamusta ja teen toisen lenkin iltapäivällä.
Olen nyt innostunut lenkkeilemään ja se on vaan hyvä koska se tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kunto ja paino pysyy hyvänä kun lenkkeilee.
Teen aina silleen jos alkaa ahdistaa niin lähden ulkoilemaan. Kokeilen mielummin sitä keinoa kun ottaa rauhoittava siinä tilanteessa. Voin sanoa että se on auttanut. Syön rauhoittavia vasta jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä ja toivon että on tulossa mukava viikko. Mulla on torstaina suuhygienisti aamulla.
Onneksi ei pelota eikä jännitä koska olen tottunut käymään hammaslääkärissä. Eikä se satu koska se puhdistaa noita mun hampaita.
Siinä menee aina noin tunti. Sen jälkeen tulee aina 50 euron lasku perässä. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Alan kuunnella musiikkia ja sekä siivoan keittiön ja tiskaan. Hetken päästä vien pyykit.

Päivät ihan sekaisin.Sunnuntai 17.07.2022 06:48

Mä olen ihan sekaisin kaikista päivistä. Eilinen päivä tuntui maanantailta nyt on sunnuntai. Olen ollut vaan niin väsynyt etten ole tajunnut että mikä päivä on. No kyllä se siitä. Nukuin eilenä melkein koko päivän pikkasen väsytti. Saa nähdä väsyttääkö vielä tänään se voi olla.
Elän taas hetki ja päivä kerrallaan taas en aijo miettiä huomista päivää vielä. Katsoin eilenä netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa. Tänään varmaan jatkuu taas niiden katsominen. Kävin eilenä lenkillä niin alkoi hetkeksi satamaan mutta se sade kesti onneksi vaan pari minuuttia.
En onneksi kastunut pahasti. Tänään teen aamulenkin ja toisen lenkin iltapäivällä. Toivon että ei ala satamaan vettä. Viikon päästä olen menossa parhaan kaverin luokse. Odotan jo innolla että päästään näkemään ja viettämään iltaa. Se on vissiin luvannut auringon paistetta ja lämpöä ensi viikon viikonlopulle. Voidaan sitten parhaan kaverin kanssa istua sen takapihalla ottamassa aurinkoa ja juodaan samalla. Nautitaan kesästä.
Rahaa tulee onneksi ensi viikon perjantaina taas niin pystyy hyvin ostamaan herkut ja juomat. Otan kohta aamulääkkeet ja olo tuntuu tällä hetkellä paremmalta mitä eilenä. Onneksi aamukahvi auttoi paljon tähän aamuun. Pitäisi käydä lidlissä. Menen tänään tai viimeistään huomenna.
Pitää ostaa muutama juttu. Mietin ostaisiko jotain hyvää samalla? Vaikka jäätelöä. No mietin sitä sitten kun olen kaupassa. Katsoo fiiliksen mukaan mitä ostaa. Tajusin juuri että mulla on limua jääkaapissa. Voisi sitä juoda vaikka tänään Pepsi max lime limua. Se on mun yksi lempi limu mitä juon melkein aina. Alan kohta tiskaamaan ja kuuntelen vähän musiikkia. Pitää tarkistaa pitääkö kohta pestä taas pyykkiä. Onneksi on aikaa pestä ne. Ihanaa kun ei ole kiire.

Väsyttää vieläkin.Lauantai 16.07.2022 06:22

Eilenä oli ihanan rento päivä. Kävin lenkillä pari kertaa, nukuin päikkärit, katsoin animea pitkästä aikaan sekä muita sarjoja. Olo tuntuu tällä hetkellä aika väsyneeltä vielä mutta ei onneksi ahdista. Tää väsymys varmaan johtuu siitä että tuli valvottua aika pitkään poikaystävän luona ja olen nukkunut miten sattui. Nyt mä koitan taas herätä joka aamu aikaisin ja mennä ajoissa nukkumaan niin on se rytmi.
Tänään heräsin vasta puoli kuudelta join äsken aamukahvit. Kohta otan aamulääkkeet. Pitää varmaan ensi viikolla käydä apteekissa hakemassa leponex lääkettä ja karpalokapseleita. Sitten on kaikkia lääkkeitä taas. Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi. Onneksi mä saan sitä aina ison paketin niin sitä lääkettä ei tarvitse hakea jatkuvasti.
Rauhoittavia on myös paljon jäljellä ja on ollut hyvä etten ole viime aikoina joutunut syömään niitä. Nyt kun mä vaan lepään niin pian olen varmasti oma iloinen itseni. Onneksi on viikonloppu eikä mihinkään kiire.
Eilenä täällä satoi kivasti vettä ja oli ukkonen. Ihanaa kun vettä satoi mä pidin ikkunoita auki että sai raitista ilmaa kämppään. Olen joka yö nukkunut ikkuna auki niin makuuhuoneessa ei ole kamalan kuuma.
Kohta tiskaan ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia niin päivä lähtee kivasti käyntiin. Ulkona näköjään paistaa aurinko ja käyn lenkillä tänään ellei sada taas vettä. Tänään katson varmaan taas netflixiä. Saa ajan kulumaan. Jatkan sitä good doctor sarjaa eteenpäin. Olen vielä ekalla kaudella. Odotan jos tulisi uusia kausia siitä netflixiin. Sitä on tullut kolme kautta. No vielä on monta tuntia katsottavaa.

Aijon ottaa neljännen koronarokotteen.Perjantai 15.07.2022 05:48

Tänä aamuna oli semmoinen olo ettei olisi jaksanut nousta ylös. No mä pääsin ja join äsken aamukahvit mikä onneksi sitten herätti. Eilenä oli todella väsynyt fiilis. Hyvä että sain siivottua aamulla mutta en jaksanut lähteä lenkille. Tänään aijon lenkkeillä teen aamulenkin ja toisen lenkin myöhemmin. Tekee vaan hyvää taas kropalle kun pääsee liikkeelle.
Kävin eilenä tokmannilla ja ostin uusia marabou suklaakesksejä. Ne oli jotain uusia niin ajattelin maistaa. Oli todella hyviä aijon jatkossakin ostaa niitä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä mutta varaudun siihen jos yllättäen ahdistus taas iskee. Otan kohta aamulääkkeet niin se lievittää ahdistusta mikä on vaan hyvä asia siinä lääkkeessä. Tänään aijon ottaa ihan rennosti mulla ei ole mikään kiire tänään. Ajattelin nukkua päikkärit kun on hyvin aikaa sekä katson netflixiä. Ihan hyvä että otin netflixin takaisin niin on jotain katsottavaa. Aijon nyt pitää netflixin toistaiseksi. Odotan jo innolla että salkkarit alkaa taas. Sitä on kiva sitten alkaa katsoa syksyllä. Niin ja odotan myös big brotheria ja temppareita.
Sitten on joka päivä katsottavaa. Eilenä paras kaveri soitti mulle ja kyseli miten mulla menee. Juteltiin niitä näitä näemme sitten ensi viikon viikonloppuna. Menen sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Juodaan ja herkutellaan. Odotan innolla olin viimeksi parhaan kaverin luona tuossa keväällä. Sain silloin heti sen jälkeen sen koronan. Mä saan neljännen rokotteen tuossa syksyllä. Aijon todellakin ottaa sen niin on sitten suoja. Olen ottanut kaikki koronarokotteet mitä on ollut.
Mun kaverit ovat ottaneet myös kaikki koronarokotteet. Ei maksa mitään kun sen ottaa. Eikä mulle ole koskaan oikeen tullut mitään haittavaikutuksia siitä rokotteesta. Käsi on vaan tullut kipeäksi ja vähän on väsyttänyt.
Nyt on nautittu kesästä. Viime sunnuntaina menin vanhempien luokse yhdeksi yöksi ennen kun menin poikaystävän luokse. Oli mukavaa nähdä taas vanhemmat pitkästä aikaan. Mukavasti meni myös poikaystävän luona. Valvottiin, juotiin, katsottiin netflixiä, saunottiin, tehtiin hyvää ruokaa..aivan ihanaa ja se oli parasta ettei ollut mihinkään kiire eikä tarvonut katsoa mitä kello on. Join vähän viiniä ja siideriä. Ostin tällä kertaa päärynäviiniä mikä on yksi mun lempi juoma. Koko pullo meni.
Ajattelin etten nyt vähään aikaan aijo juoda viiniä. Tää päivä tuntuu ihan maanantailta vaikka nyt on vasta torstai. Huomenna on sitten taas perjantai ja viikonloppu. Mun viikonloppu suunnitelmat on ottaa ihan rennosti. En ole lähdössä mihinkään muualle kun kauppaan ja lenkille.
Aijon katsoa varmaan koko viikonlopun netflixiä koska siellä on nyt paljon katsottavaa. Nukun päikkäreitä myös kun nukuttaa. Soiteltiin parhaan kaverin kanssa yksi päivä niin olen ensi viikon viikonloppuna menossa sen luokse viettämään iltaa ja olla yötä. Nyt kun olen viettänyt aikaa poikaystävän kanssa niin haluan viettää nyt sitä parhaan kaverin kanssa.
Ollaan jo vähän suunniteltu että mitä juodaan. Ostetaan myös herkkuja mitä syödään sipsiä ja karkkia. Olo tällä hetkellä on ihan ok. Heräsin tänään tuossa puoli viideltä join aamukahvit äsken. Kahvi maistui hyvältä koska en ole nyt juonut kahvia muutamaan päivään. Kohta otan aamulääkkeet. Tänään on taas siivouspäivä. Pitää pestä pyykkiä myös. Alan kohta siivota ja vien pyykit hetken päästä. Onneksi mulla on koko aamu aikaa siivota niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Tänään sataa vissiin vettä ja tulee ukkonen. Ihan hyvä että sataa niin ilma raikastuu kivasti. Pakko sitten avata hetkeksi kämpän ikkunat kun sataa. Tulee raitista ilmaa tänne kämppään. Täällä mun kämpässä on todella kuuma kun on helteet. Onneksi omistan tuulettimen mikä on tuolla mun olohuoneessa.

Näkee taas poikaystävää :)Sunnuntai 10.07.2022 05:08

Olen tänään menossa muutamaksi päiväksi poikaystävän luokse. Poikaystävällä on nyt kesäloma niin nyt on ihanaa viettää aikaa sen kanssa. Nyt vaan ollaan ja nautitaan kesästä. Pitää ostaa jotain syötävää ja juotavaa. Ajattelin varmaan vaan juoda siideriä ja lonkeroa. Viiniä en varmaan nyt tällä kertaa ostaa mutta se voi olla että mun mieli muuttuu ja ostan sen viinin. Katsoo fiiliksen mukaan kun on kaupoilla. Eilenä oli todella paska päivä. Mua ärsytti kaikki ihmiset mitä näin eilenä. Muutenkin oli kiukkuinen olo koko päivän. No onneksi sain olla loppupäivän omissa oloissani. Nyt olo tuntuu hyvältä aamu alkanut hyvin. Alan kohta pakkailemaan kamoja mulla on vaatekriisi päällä mitä pukea tänään päälle? Taidan laittaa ne mun uudet legginsit mitkä ostin ja niiden kanssa vaikka joku huppari rennot vaatteet. Kohta otan aamulääkkeet ja katsoin niin mun ei tarvitse ensi viikolla hakea mitään lääkettä. Kaikki lääkkeet riittävät vielä ensi viikon. Kävin eilenä tokmannilla mun teki kauheasti mieli lakuja. Ihme suklaata ei tehnyt mieli. Katsoin eilisen illan good doctor sarjaa. Olen kohta katsonut ekan kauden sitä. Netflixissä sitä on tullut kolme kautta. Odotan innolla että siitä tulee uusia kausia.
Pitää kohta siivota keittiö ja viedä roskat ennen kun lähden niin sitten kämppä on kunnossa. Katsoo kerkiänkö pestä vielä pyykkiä. Jos alan ajoissa pesemään niin sitten varmasti kerkiää. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja alan pakkailemaan kamoja. Aijon vaan olla ja nauttia seuraavista päivistä. Nyt on hyvä vaihtaa vähän maisemaa niin se tekee vaan hyvää. Aijon nukkua pitkään ja päikkäreitä kun nukuttaa.
En katso ollenkaan kelloa.
Eilenä oli paljon parempi päivä kun taas torstaina. Mä Sain eilenä aika hyvin levättyä nukuin pitkät päikkärit tuossa päivällä. Sitten kun olin herännyt niin lähdin lenkille. Eilenä ei onneksi ahdistanut yhtään ja se oli vaan hyvä juttu. Elän taas hetki ja päivä kerrallaan tätä elämää koska ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Heräsin jo puoli viideltä taas tänään. Mä tykkään näistä aamuista kun voi herätä rauhassa, keittää aamukahvia ja kirjoittaa blogi. Noilla mun aamut lähtee hyvin käyntiin. Pakko sanoa että olen ihan pirteä heti aamusta kun herään. Sitten kun saa vielä kofeiinia aamusta niin sitten olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään.
Huomaa kyllä että nyt on paljon viileämpää. Mua ei haittaa yhtään mä kyllästyin noihin helteisiin. Vissiin loppukesästä helteet tulee takaisin luin uutisista. Tänään aijon lenkkeillä eli aamulenkki ja toinen lenkki myöhemmin päivällä ellei sada vettä. Käyn nyt lenkillä pari kertaa päivässä niin siinä tulee yhteensä tunti käveltyä. Paino on pystynyt todella hyvänä kun olen lenkkeillyt sekä olen jättänyt kaiken sokerin pois. Viikonloppuisin mä sallin vähän herkutella. Aina kun olen käynyt arkipäivinä kaupassa niin olen vaan ohittanut kaikki karkkihyllyt. Hyvin olen pystynyt siihen. Syksyllä alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa. Tulee sitten vähän enemmän tekemistä syksyllä.
Liikunta on vaan mun juttu olen siinä todella hyvä ja se tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Tänään katson netfixiä. Saa päivän silleen hyvin kulumaan. Ihanaa kun ei ole kiire voi vaan olla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita sekä kuunnella vähän musiikkia.

Eilenä illalla oli todella huono olo.Perjantai 08.07.2022 04:58

Oli eilenä kiva nähdä sitä tuttua vaatemyyjää. Sillä oli taas mukana kaikenlaisia ihania vaatteita ja mä sorruin shoppailemaan. Löysin ihanat lilan väriset legginsit ja kivan t-paidan. Sain alennusta niistä vaatteista. Legginsit maksoivat vaan 17 euroa ja se t-paita 6 euroa. Mulla meni vaan sitten 23 euroa. Mun kaveri löysi myös kivoja vaatteita siltä myyjältä.
Se myyjä sanoi tulevansa sitten taas vähän ennen joulua. Saa nähdä sitten millaisia vaatteita sillä on sitten seuraavalla kerralla. Eilinen päivä meni ihan mukavasti mutta sitten illalla alkoi pahasti ahdistamaan. Selvisin onneksi ilman rauhoittavaa lääkettä. Kun otti nuo iltalääkkeet niin ne rauhoitti mun oloa illalla ja sain onneksi hyvin nukuttua viime yönä.
Nyt olo on ihan ok mutta varaudun siihen että alkaa ahdistamaan uudelleen. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen en enää saanut unta. Nousin ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Aijon nukkua päikkärit tänään niin siinä saa samalla levättyä. Käyn lenkillä myös tänään niin tulee askelia ja liikuntaa. Tänään on aika rento päivä ei ole mihinkään kiire aivan ihanaa. Kivaa kun viikonloppu alkaa nopeasti tää viikko on mennyt. Tänään aijon jatkaa Good doctor sarjaa eteenpäin. Olen katsonut ekalta kaudelta 9 jaksoa niin paras sarja! Yhtä hyvä sairaalasarja kuin syke. Odotan myös että tulee uusia syke jaksoja niin voi sitäkin sarjaa sitten katsoa. Nyt otan aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan. Viikonloppu fiilis vaan päälle. Toivon että tästä on tulossa mukava päivä. Hetki kerrallaan menen tätä päivää enkä aijo miettiä huomista vielä.

Ilmat alkaa viiletä onneksi!Torstai 07.07.2022 05:37

Tänään mä tapaan yhden mun tutun vaatemyyjän jolta olen aina ostanut vaatteita. Nyt tosiaan päätin etten osta mitään siltä tällä kertaa. Aijon vaan katsella onneksi kaveri on mukana niin se voi vahtia etten osta mitään. Ihan kiva silti nähdä mitä vaatteita on tällä kertaa myynnissä.
Ihanaa kun on viileämpää ei haittaa yhtään. Nyt alkaa ilmat enemmän viiletä ja tulee vettä. Ihana vesisade sitä olen viime viikkoina kaivannut!
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Pakko nauttia tästä hyvästä olosta.
viikko mennyt todella hyvin tähän asti. Katsoin eilenä taas ensitreffit alttarilla australiaa. Nyt on pakko sanoa että tuo on ihan paras kausi mitä on koskaan tullut. Siinä on ollut paljon draamaa. Tekee vaan koko ajan mieli katsoa sitä ohjelmaa. Olen nyt puolessa välissä siinä. Tuolla kaudella on 36 jaksoa. Sain pestyä pyykit eilenä ja siivosin. Nyt voi ottaa aika rennosti tämän päivän. Aijon käydä lenkillä tänään. Eilenä en mennyt lenkille koska sää oli semmoinen että olisi alkanut satamaan vettä. Tänään tuskin sataa. Otan kohta aamulääkkeet ja maksan vuokran kohta. Kelalta on tullut rahaa tänään. Ihan hyvä niin pärjää taas. Katson tänään varmaan netflixiä. Good doctor sarjaa voisi katsoa eteenpäin siis pakko sanoa että todella hyvä sarja. Hyvä että otin tuon netflixin takaisin niin on katsottavaa. Pitää tarkistaa jossain vaiheessa onko sinne tullut jotain hyviä uusia leffoja. Nyt alan tiskaamaan ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Tulee varmasti mukava päivä. Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Tää viikko on mennyt todella nopeasti.

Tänään siivotaan.Keskiviikko 06.07.2022 05:15

Meillä peruuntui eilenä jalkapallopelit. No se ei onneksi haitannut niin lähdin sitten lenkille. Tein sitten eilenä pari lenkkiä aamulla ja iltapäivällä.
Aijon tänään siivota ja pitäisi pestä lakanat. Onneksi on nyt innostusta siivota niin saa kämpän kuntoon. Muutenkin olo tällä hetkellä on todella hyvä. Ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut. Olin viikonloppuna silloin todella väsynyt enkä ollut oma iloinen itseni. Nyt kaikki on hyvin taas ja nautin siitä. Tänään mä näen illalla yhtä mun kaveria ei olla nähty kunnolla melkein viikkoon. Menen sen luokse kylään tuossa illalla.
katson missä vaiheessa menen lenkille tänään ehkä tuossa päivällä. Niin tulee liikuntaa tälle päivälle ja pääsee tuulettamaan ajatuksia. Kohta otan aamulääkkeet onneksi kahvi herätti mut tänä aamuna. Musta kahvi on päivän paras juoma ja mulle riittää yksi kuppi. Juon päivän aikana enemmän vihreää teetä mihin laitan hunajaa sekaan. Mukavaa kun on paljon viileämpää. Aloin jo kyllästymään tuohon helteeseen. Nyt olisi ihanaa jos sataisi kunnolla vettä niin ilma raikastuisi. Loppuviikosta sataa vissiin vettä en ole ihan varma. Katsoin eilenä loppuillan netflixiä ja menin ajoissa nukkumaan. Tänä aamuna heräsin jo puoli viideltä. Onneksi nukun todella hyvin joka yö ja kun ottaa leponexit illalla niin ne samalla rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Hyvä puoli tuossa leponex lääkkeessä. Mun pitää varmaan kohta hakea sitä lisää uskon että ensi viikolle vielä riittää se lääke.
Masennuslääkettä on kokonainen paketti samoin rauhoittavia. Onneksi en ole joutunut syömään rauhoittavia vähään aikaan hyvin olen pärjännyt ilman niitä. Niitä on kuitenkin hyvä olla jos iskee todella huono olo. Ettei mikään muu keino auta kun se rauhoittava. Nyt alan siivota keittiötä ja hyvät musat soimaan taustalle. Tästä tulee mukava päivä varmasti.