IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo tuntuu taas hyvältä ja olen taas oma iloinen itseni. Kannatti levätä viikonloppu. Eilenä oli mukava päivä. Kävin lenkillä, nukuin päikkärit, katsoin netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa..kävin lidlissä niin ostin vähän suklaata ja sipsiä koska oli tarjouksessa. Halusin vähän herkutella.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää käydä apteekissa tänään.
Pitää hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita alkaa loppumaan.
Pesen pyykkiä tänään kun sitä on kertynyt. Onneksi on hyvin aikaa pestä pyykit. Tänään taas lenkille heti aamusta ja teen toisen lenkin iltapäivällä.
Olen nyt innostunut lenkkeilemään ja se on vaan hyvä koska se tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kunto ja paino pysyy hyvänä kun lenkkeilee.
Teen aina silleen jos alkaa ahdistaa niin lähden ulkoilemaan. Kokeilen mielummin sitä keinoa kun ottaa rauhoittava siinä tilanteessa. Voin sanoa että se on auttanut. Syön rauhoittavia vasta jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä ja toivon että on tulossa mukava viikko. Mulla on torstaina suuhygienisti aamulla.
Onneksi ei pelota eikä jännitä koska olen tottunut käymään hammaslääkärissä. Eikä se satu koska se puhdistaa noita mun hampaita.
Siinä menee aina noin tunti. Sen jälkeen tulee aina 50 euron lasku perässä. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Alan kuunnella musiikkia ja sekä siivoan keittiön ja tiskaan. Hetken päästä vien pyykit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.