IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä illalla oli todella huono olo.Perjantai 08.07.2022 04:58

Oli eilenä kiva nähdä sitä tuttua vaatemyyjää. Sillä oli taas mukana kaikenlaisia ihania vaatteita ja mä sorruin shoppailemaan. Löysin ihanat lilan väriset legginsit ja kivan t-paidan. Sain alennusta niistä vaatteista. Legginsit maksoivat vaan 17 euroa ja se t-paita 6 euroa. Mulla meni vaan sitten 23 euroa. Mun kaveri löysi myös kivoja vaatteita siltä myyjältä.
Se myyjä sanoi tulevansa sitten taas vähän ennen joulua. Saa nähdä sitten millaisia vaatteita sillä on sitten seuraavalla kerralla. Eilinen päivä meni ihan mukavasti mutta sitten illalla alkoi pahasti ahdistamaan. Selvisin onneksi ilman rauhoittavaa lääkettä. Kun otti nuo iltalääkkeet niin ne rauhoitti mun oloa illalla ja sain onneksi hyvin nukuttua viime yönä.
Nyt olo on ihan ok mutta varaudun siihen että alkaa ahdistamaan uudelleen. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen en enää saanut unta. Nousin ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Aijon nukkua päikkärit tänään niin siinä saa samalla levättyä. Käyn lenkillä myös tänään niin tulee askelia ja liikuntaa. Tänään on aika rento päivä ei ole mihinkään kiire aivan ihanaa. Kivaa kun viikonloppu alkaa nopeasti tää viikko on mennyt. Tänään aijon jatkaa Good doctor sarjaa eteenpäin. Olen katsonut ekalta kaudelta 9 jaksoa niin paras sarja! Yhtä hyvä sairaalasarja kuin syke. Odotan myös että tulee uusia syke jaksoja niin voi sitäkin sarjaa sitten katsoa. Nyt otan aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan. Viikonloppu fiilis vaan päälle. Toivon että tästä on tulossa mukava päivä. Hetki kerrallaan menen tätä päivää enkä aijo miettiä huomista vielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.