IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Väsyttää vieläkin.Lauantai 16.07.2022 06:22

Eilenä oli ihanan rento päivä. Kävin lenkillä pari kertaa, nukuin päikkärit, katsoin animea pitkästä aikaan sekä muita sarjoja. Olo tuntuu tällä hetkellä aika väsyneeltä vielä mutta ei onneksi ahdista. Tää väsymys varmaan johtuu siitä että tuli valvottua aika pitkään poikaystävän luona ja olen nukkunut miten sattui. Nyt mä koitan taas herätä joka aamu aikaisin ja mennä ajoissa nukkumaan niin on se rytmi.
Tänään heräsin vasta puoli kuudelta join äsken aamukahvit. Kohta otan aamulääkkeet. Pitää varmaan ensi viikolla käydä apteekissa hakemassa leponex lääkettä ja karpalokapseleita. Sitten on kaikkia lääkkeitä taas. Masennuslääkettä mulla on vielä pariksi kuukaudeksi. Onneksi mä saan sitä aina ison paketin niin sitä lääkettä ei tarvitse hakea jatkuvasti.
Rauhoittavia on myös paljon jäljellä ja on ollut hyvä etten ole viime aikoina joutunut syömään niitä. Nyt kun mä vaan lepään niin pian olen varmasti oma iloinen itseni. Onneksi on viikonloppu eikä mihinkään kiire.
Eilenä täällä satoi kivasti vettä ja oli ukkonen. Ihanaa kun vettä satoi mä pidin ikkunoita auki että sai raitista ilmaa kämppään. Olen joka yö nukkunut ikkuna auki niin makuuhuoneessa ei ole kamalan kuuma.
Kohta tiskaan ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia niin päivä lähtee kivasti käyntiin. Ulkona näköjään paistaa aurinko ja käyn lenkillä tänään ellei sada taas vettä. Tänään katson varmaan taas netflixiä. Saa ajan kulumaan. Jatkan sitä good doctor sarjaa eteenpäin. Olen vielä ekalla kaudella. Odotan jos tulisi uusia kausia siitä netflixiin. Sitä on tullut kolme kautta. No vielä on monta tuntia katsottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.