IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on nautittu kesästä. Viime sunnuntaina menin vanhempien luokse yhdeksi yöksi ennen kun menin poikaystävän luokse. Oli mukavaa nähdä taas vanhemmat pitkästä aikaan. Mukavasti meni myös poikaystävän luona. Valvottiin, juotiin, katsottiin netflixiä, saunottiin, tehtiin hyvää ruokaa..aivan ihanaa ja se oli parasta ettei ollut mihinkään kiire eikä tarvonut katsoa mitä kello on. Join vähän viiniä ja siideriä. Ostin tällä kertaa päärynäviiniä mikä on yksi mun lempi juoma. Koko pullo meni.
Ajattelin etten nyt vähään aikaan aijo juoda viiniä. Tää päivä tuntuu ihan maanantailta vaikka nyt on vasta torstai. Huomenna on sitten taas perjantai ja viikonloppu. Mun viikonloppu suunnitelmat on ottaa ihan rennosti. En ole lähdössä mihinkään muualle kun kauppaan ja lenkille.
Aijon katsoa varmaan koko viikonlopun netflixiä koska siellä on nyt paljon katsottavaa. Nukun päikkäreitä myös kun nukuttaa. Soiteltiin parhaan kaverin kanssa yksi päivä niin olen ensi viikon viikonloppuna menossa sen luokse viettämään iltaa ja olla yötä. Nyt kun olen viettänyt aikaa poikaystävän kanssa niin haluan viettää nyt sitä parhaan kaverin kanssa.
Ollaan jo vähän suunniteltu että mitä juodaan. Ostetaan myös herkkuja mitä syödään sipsiä ja karkkia. Olo tällä hetkellä on ihan ok. Heräsin tänään tuossa puoli viideltä join aamukahvit äsken. Kahvi maistui hyvältä koska en ole nyt juonut kahvia muutamaan päivään. Kohta otan aamulääkkeet. Tänään on taas siivouspäivä. Pitää pestä pyykkiä myös. Alan kohta siivota ja vien pyykit hetken päästä. Onneksi mulla on koko aamu aikaa siivota niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Tänään sataa vissiin vettä ja tulee ukkonen. Ihan hyvä että sataa niin ilma raikastuu kivasti. Pakko sitten avata hetkeksi kämpän ikkunat kun sataa. Tulee raitista ilmaa tänne kämppään. Täällä mun kämpässä on todella kuuma kun on helteet. Onneksi omistan tuulettimen mikä on tuolla mun olohuoneessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.