IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon ottaa neljännen koronarokotteen.Perjantai 15.07.2022 05:48

Tänä aamuna oli semmoinen olo ettei olisi jaksanut nousta ylös. No mä pääsin ja join äsken aamukahvit mikä onneksi sitten herätti. Eilenä oli todella väsynyt fiilis. Hyvä että sain siivottua aamulla mutta en jaksanut lähteä lenkille. Tänään aijon lenkkeillä teen aamulenkin ja toisen lenkin myöhemmin. Tekee vaan hyvää taas kropalle kun pääsee liikkeelle.
Kävin eilenä tokmannilla ja ostin uusia marabou suklaakesksejä. Ne oli jotain uusia niin ajattelin maistaa. Oli todella hyviä aijon jatkossakin ostaa niitä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä mutta varaudun siihen jos yllättäen ahdistus taas iskee. Otan kohta aamulääkkeet niin se lievittää ahdistusta mikä on vaan hyvä asia siinä lääkkeessä. Tänään aijon ottaa ihan rennosti mulla ei ole mikään kiire tänään. Ajattelin nukkua päikkärit kun on hyvin aikaa sekä katson netflixiä. Ihan hyvä että otin netflixin takaisin niin on jotain katsottavaa. Aijon nyt pitää netflixin toistaiseksi. Odotan jo innolla että salkkarit alkaa taas. Sitä on kiva sitten alkaa katsoa syksyllä. Niin ja odotan myös big brotheria ja temppareita.
Sitten on joka päivä katsottavaa. Eilenä paras kaveri soitti mulle ja kyseli miten mulla menee. Juteltiin niitä näitä näemme sitten ensi viikon viikonloppuna. Menen sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Juodaan ja herkutellaan. Odotan innolla olin viimeksi parhaan kaverin luona tuossa keväällä. Sain silloin heti sen jälkeen sen koronan. Mä saan neljännen rokotteen tuossa syksyllä. Aijon todellakin ottaa sen niin on sitten suoja. Olen ottanut kaikki koronarokotteet mitä on ollut.
Mun kaverit ovat ottaneet myös kaikki koronarokotteet. Ei maksa mitään kun sen ottaa. Eikä mulle ole koskaan oikeen tullut mitään haittavaikutuksia siitä rokotteesta. Käsi on vaan tullut kipeäksi ja vähän on väsyttänyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.