IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna näen parhaan kaverin. :)Perjantai 22.07.2022 04:54

Kävin eilenä siellä suuhygienisillä. Ajat 10 minuuttia myöhässä. No ei se haitannut pääasia että pääsin sinne. Siellä meni noin tunti ja mulle suositeltiin semmoista geelihammastahnaa mitä pitäisi käyttää viikon ajan. Käyn sitä ostamassa kun menen apteekkiin seuraavan kerran. Olen menossa seuraavan kerran suuhygienistille ensi vuoden puolella taas.
Nyt sitten odottelen laskua mikä on olliut aina sen 50 euroa. Onneksi ei sen enempää. Hyvin pystyn maksamaan sen laskun kun se tulee. Alan kohta maksamaan laskuja tässä koska rahaa on tullut tänään. Onneksi jää rahaa aina vielä laskujen jälkeen niin selviää. Olo on ollut hyvä edelleen ei ole onneksi ahdistanut pahasti eilenä mua ärsytti taas ihan kaikki. Varmaan johtui siitä koska eilenä oli niin kuuma päivä. Tänään on tulossa myös aika lämmin päivä. Ihanaa, huomenna parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään iltaa. Herkutellaan, juodaan, höpötellään ja valvotaan.
Käyn tänään ostamassa juomat ja meidän herkut valmiiksi niin huomenna ei sitten tarvitse mennä kauppaan. Meillä on niin paljon juotavaa huomenna niin tulee hauskaa. Juomat ei saa loppua kesken herkutellaan sipsillä, karkilla ja syödään pizzaa iltapalaksi. Mä ostan sipsit ja karkit paras kaveri ostaa pizzat. Maksetaan kaikki puoliksi. Mä heräsin jo tänään neljältä en saanut enää unta niin päätin vaan nousta ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Pyykkiä pitää pestä tänään eilenä en kerennyt.
Mulla on vaatekriisi mitä pukea huomenna päälle? Laitan kyllä jotkut rennot vaatteet. Onneksi tässä on aikaa vielä suunnitella. Mulla on kaappi täynnä vaatteita niin enköhän mä löydä jotain. Pitäisi taas tuo mun vaatekaappi siivota uudelleen koska se on aika räjähtänyt.
Mä siivoan sen jossain vaiheessa sitten kun löytyy innostusta.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan maksamaan laskuja pois. Alan kuunnella myös hyvää musiikkia. Huomista odotellen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.