IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo edelleen hyvä. :)Lauantai 30.07.2022 06:06

Eilenä oli hyvä päivä. Kävin lenkillä, katsoin taas sarjoja eteenpäin, olin kaverin luona kylässä..ihme ja kumma en nukkunut eilenä päikkäreitä.
Päätin olla hereillä koko eilisen päivän. Katsoo jos tänään nukun ne päikkärit. Aika rento päivä tänään ei ole mitään Ihmeellistä aijon vaan olla. Ensi viikon tiistaina mulla on verikokeet puoli yhdeltä. Piikille pitää mennä taas että saa hakea leponexia. Tarkistin niin mun lääkkeet riittävät vielä hyvin ensi viikolla ei tarvitse hakea mitään. Olo on ollut edelleen hyvä. Olen siitä ollut nyt iloinen ettei ahdistusta ole ollut vähään aikaan. Onneksi mä teen noita mindfulness harjoituksia ja ne auttavat siihen jos alkaa vähänkin ahdistaa. Hengittää samalla sisään ja ulos sekin auttaa.
Tänään aijon katsoa the good doctor sarjaa eteenpäin. Eilenä katsoin sitä vaan yhden jakson mutta tänään katson enemmän. Aloin nyt taas katsomaan ensitreffit alttarilla USA. Mtv palvelussa oli taas yksi kausi sitä.
19 jaksoa ja olen katsonut 4. Kohta vaihtuu kuukausi. Elokuu alkaa ja se tarkoittaa sitä että kohta alkaa salkkarit! Innolla odotan sitä. Viimeinen jakso oli jännittävä. Katsoo mitä nyt syksyllä siinä tapahtuu. Tänään aijon mennä aamulenkille niin tulee askelia. Sekä saa samalla raitista ilmaa ja tuuletan samalla mun ajatuksia. Tein eilenäkin pari lenkkiä ja se teki ihan hyvää. Aijon pitää mun kunnosta huolta. Ensi viikolla on varmaan taas jalkapalloa. Innolla menen sitten taas peleihin. Nyt otan aamulääkkeet ja siivoilen vähän tätä mun keittiötä. Pitää tiskata ja pyyhkiä tasot roskat pitää myös viedä. Sitten kämppä on taas järjestyksessä. Eilenä mä pesin kaikki mun pyyhkeet. Niitäkin pitää pestä välillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.