IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitäisi siivota vaatekaappi.Keskiviikko 27.07.2022 06:03

Eilenä oli tosi hyvät jalkapallopelit pitkästä aikaan Olin ensin hyökkääjä niin sain tehtyä 5 maalia. Mun joukkue voitti. Eilenä oli hyvä sää pelata ei ollut onneksi kuuma eikä kylmä. Odotan jo innolla ensi viikon pelejä.
Olo ja fiilis on ollut tähän asti todella hyvä. On vaan väsyttänyt ei onneksi ole ahdistanut yhtään. Onneksi mä syön noita lääkkeitä niin ne auttavat jo paljon olotiloihin. Ahdistukseen ja harhoihin. Onneksi mulla ei ole ollut harhoja pitkään aikaan on ollut parempi kausi. Elän aina hetken ja päivän kerrallaan. Ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu.
Tänään aijon vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn ja pitää pestä lakanapyykkiä. Pesen huomenna samalla kun siivoan. Aloitan jo tänään siivoamisen niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa.
Mun pitäisi myös saada siivottua tuo mun vaatekaappi mikä on ihan räjähtänyt. Alkaa kaivella jo syysvaatteita esiin ja laittaa kesävaatteet syrjään. Tajusin ja huomasin että mulla on niin paljon vaatteita, niin en kyllä tarvitse ostaa uusia. Mä omistan tällä hetkellä aika monta hupparia mitä alan nyt käyttämään syksyllä. Päätin myös sen että aijon säästää nyt rahaa koko loppuvuoden. Kun rahaa tulee taas ensi viikolla niin aijon siirtää 70 euroa säästötilille. Se on aika kiva summa. Alan jo säästämään rahaa siihen laivareissuun mikä me tehdään kavereiden kanssa jossain vaiheessa. Olin laivalla viimeksi ennen koronaa. Se oli ihan paras laivareissu kavereiden kanssa. Juhlittiin koko yö. Sitten kun pääsee taas laivalle niin ostan jotain tuliaisia poikaystävälle.
Olen aina ostanut sille jotain karkkia ja viinapullon. Katsoo mitä löydän sille seuraavalla kerralla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Onneksi aamukahvi herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.