IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näemme poikaystävän kanssa vihdoinkin!Perjantai 17.02.2023 05:08

Ihanaa kun viikonloppu taas alkaa olen lähdössä poikaystävän luokse viettämään viikonloppua ei olla nähty pitkään aikaan niin nyt on todella kivaa nähdä! Molemmilla on ollut kova ikävä olen huomannut sen tällä viikolla ollaan nyt soiteltu joka päivä kun ei olla nähty sekin vähän lievitti ikävää. Olen lähdössä vasta illalla poikaystävä hakee mut kun se pääsee töistä käydään kaupoilla ja haetaan ruokaa yhdestä ravintolasta missä en ole vielä koskaan käynyt sieltä saa kebabia ja pizzaa. En ole vieläkään päättänyt että minkä ruoan aijon ottaa sieltä poikaystävä lupasi tarjota ruoat. Käydään sitten siellä alkossa niin ostan poikaystävälle jonkun viinapullon sovittiin että se on samalla ystävänpäivälahja. Mun ei yhtään tee mieli alkoholia ja se on todella hyvä juttu aijon viikonloppuna juoda vaan teetä ja limua. Mun tekee mieli jaffaa sitä en ole juonut hetkeen ja aijon ostaa sitten varmaan melkein kilon irtokarkkeja vedän sokeria vaan viikonloppuna en alkoholia. Viikonloppuna katsellaan varmasti paljon netflixiä en ole pitkään aikaan nyt katsonut sieltä mitään saa nähdä onko sinne tullut uusia leffoja meillä jäi yksi kauhusarja kesken niin katsomme sen ainakin loppuun. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä eilenä oli ihan kiva päivä sain siivottua, kävin lenkillä, katsoin kaikki tempparit jaksot mitä oli tullut
ei yhtään onneksi ahdistanut eilenä uskon että mulla on koko viikonloppuna hyvä olla aijon nukkua pitkään viikonloppuna ja päikkäreitä.
Poikaystävällä on iso sänky niin siinä on aina hyvä nukkua. Nyt otan aamulääkkeet, alan pakkailemaan kamoja ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aijon nauttia ihan täysillä viikonlopusta ja poikaystävän seurasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.