IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan jo että kevät alkaa tulla.Keskiviikko 22.02.2023 04:57

Eilenä oli todella vauhdikkaat pelit sählyssä niin sai puolessa tunnissa juosta mun joukkue voitti kuudella maalilla ja sain tehtyä jopa pari maalia innolla odotan taas uusia pelejä mitkä on taas viikon päästä toivon että ensi kerralla on myös yhtä hyvät pelit. Viikko on sujunut todella hyvin ahdistusta tai huonoa oloa ei ole yhtään nyt ollut olen nauttinut tästä hyvästä olosta tää hyvä olo johtuu myös siitä etten ole juonut yhtään alkoholia tipaton kuukausi jatkuu edelleen pari viikkoa jo takana.
Tänään on salitreenit illalla innolla olen menossa sinne sitten kroppa saa vähän liikettä ja lihaksiin teen semmoiset treenit että hiki taas tulee ja sen jälkeen onnistunut olo. Onneksi mun kroppa on hyvässä kunnossa ja kunto on aika hyvä saa nähdä tippuuko paino edelleen kun lopetin alkoholin käytön. Tajusin vihdoinkin myös alkoholissa sen että siinä on todella paljon kaloreita sekä siinä säästää paljon rahaa ja kun ei osta alkoholia.
Otan kohta aamulääkkeet ja mun pitää käydä apteekissa tällä viikolla hakemassa ne karpalokapselit syön niitä sen takia ettei tule mitään tulehduksia suosittelen niitä jokaiselle. Olen syönyt noita karpalokapseleita useamman vuoden otan niitä joka päivä aina illalla iltalääkkeiden kanssa. Hyvin nukuin viime yönä ja jaksoin nousta kun kello soi olen aamuvirkku aamut lähtee aina isolla kupilla mustaa kahvia.
Tästä tulee varmasti ihan kiva päivä odotan jo että aurinko tulisi jo enemmän esiin ja lumet sulaisi. Kyllä se kevät sieltä tulee pikkuhiljaa kohta on jo maaliskuu nopeasti on tämä helmikuu mennyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.