IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään lenkkeilyä ja paljon askelia.Sunnuntai 26.02.2023 06:09

Viikonloppu on mennyt erittäin mukavasti ja rennosti eilenä olin aamulenkillä, nukuin päikkärit ja loppuillan katselin jersey shore family vacation ohjelmaa olen viidennellä kaudella siinä ja olen jäänyt ihan koukkuun siihen siinä tapahtuu ja on paljon draamaa
ai niin kävin myös lidlissä nyt on kahvia taas sekä ostin mehukivennäisveden mitä mä juon aina välillä maksaa vähän yli euron pullo. Olo tällä hetkellä on ok aamu alkanut mukavasti onneksi kun juo aamukahvin niin herää otan kohta aamulääkkeet tarkistin mun lääkkeet niin riittävät vielä ensi viikolle ei tarvitse mennä apteekkiin. Tänään on ohjelmassa aamulenkki, päikkärit ja teen vielä toisen lenkin iltapäivällä koitan saada taas paljon askelia tälle päivälle sekä tulee ulkoiltua kun on kiva ilma ulkona. Huomenna alkaa uusi viikko ja saa nähdä tuleeko hyvä viikko vai huono? Menen hetken ja päivän kerrallaan ensi viikkoa tuskin tulee mitään stressiä koska olo tuntuu jo nyt aika hyvältä. Olisi tarkoitus mennä vanhempien luokse viikon päästä viikonloppuna en ole pitkään aikaan nähnyt mun vanhempia ja nyt olisi ihan kiva taas nähdä.
Tänään voisi katsoa nuo voice of finland jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsomaan olen muutaman jakson jäljessä mutta mukana ollaan.
Netflixiä en ole katsonut pitkään aikaan pitäisi jatkaa sitä the good doctor sarjaa eteenpäin itseasiassa voisin katsoa sitä sarjaa tänään kun on hyvin aikaa sitten kun tulen lenkiltä iltapäivällä. Aijon nauttia tästä sunnuntai päivästä ennen kun uusi viikko alkaa. Iloiset musiikit nyt soimaan ja hyvä iloinen fiilis päälle. Kun kuuntelee hyvää musiikkia niin sekin pistää päivän hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.