IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kuntosalilleKeskiviikko 11.09.2013 18:29

kohta taas kuntosalille kaverin kanssa. jos jaksis paremmin kun viimeksi. oli vähän veto pois. nyt mulla on kivennäis vettä mukana niin saa siitä vähän energiaa. paikat on vielä vähän kipeet maanantaista.
muuten päivä on mennyt mukavasti.

psykologin luona käynti.Tiistai 10.09.2013 15:31

aamulla tuli käytyä taas lahdessa psykologin luona. puhuttiin verenpaineista,painosta,syömisestä..ja sitten se sanoi että on huolissaan tilanteestani. liittyen syömishäiriöön. sitten se sanoi vielä että vielä kestää aikaa ennen kun paranen siitä. mulla on pitkä kivinen tie mutta on tullut sentään tuloksia. oon lihonu ainakin ari kiloo. mikä on hyvä juttu. ja mä sanoin sille psykologille että kun mun leponex lääkitystä nostettiin niin mun ruokahalu on alkanut palautua. En ole enään niin neuroottinen ruoan suhteen. parempaan suuntaan oon kyl menossa. oli aamulla vähän tokkurainen olo. eilenä salilla en kauheasti jaksanut tehdä mitään kun väsytti. No enköhän mä tästä piristy. En meinannut aamulla nousta sängystä.

californicationSunnuntai 08.09.2013 20:35

Tuli juuri katsottua melkein 4 tuntia californication sarjaa. ja söin samalla suklaata. Nyt voisi taas olla koneella. meen kohta skypeen juttelemaan poikaystävän kanssa. rennosti mennyt tää päivä.

sunnuntaiSunnuntai 08.09.2013 14:47

sunnuntai. Huomenna alkaa salkkarit! <3 vihdoin ja viimein!
Huomenna olen menossa kuntosalille illalla yhen kaverin kanssa. Me aloitettiin se jo viime viikolla. käydään 2 kertaa viikossa.
Ostin muuten hiusvärin mutta en tiedä koska laitan sen. yks mun kaveri auttaa siinä. oon tosi huono itse värjäämään hiuksia.
olo on muuten ollut hyvä ja tasainen. Ei ole ollut ahdistusta tai itkuisuutta. Mutta veikkaan että se sama olo voi jo tulla taas ensi viikolla. Mutta nyt ainakin elämä hymyilee. ja ensi viikon tiistaina taas psykologille. Tuntuu ihan siltä että kävin siellä hetki sitten. Ja nyt pitää taas mennä sinne. viime öinä olen nähnyt ihan ihmeellisiä unia. onneksi en painajaisia. yhdessä unessa vedin 4 siideriä mutten tullut humalaan, toisessa unessa menin punnitukseen ja se näytti että olin lihonut taas kilon...ihme unia.

oksennusLauantai 07.09.2013 14:43

viime yönä tuli ravattua vessassa oksentamassa. Ei mitään hajua että mikä sai mun vatsan sekaisin. Ehkä se oli mini oksennus tauti. Mutta olo on ainakin nyt parempi. olen täysin tyhjä.
poikaystävä tulee tänään käymään. toivottavasti en tartuta sitä :D

perjantaiPerjantai 06.09.2013 18:30

perjantai on mennyt mukavasti. Tuli juuri katsottua muutama jakso animee. Aloitin tänään katsomaan sen nimistä sarjaa kuin:"kimi no iru machi" se on draama anime. Tullut vasta muutama jakso. vaikuttaa kyl sellaiselta että voisi katsoa kokonaan :P pesen tässä samalla pyykkiä. kylillä pitää viel käydä tänään ja meen yhen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. loppu illan varmaan oon koneella. poikaystävä lupasi tulla käymään viikonloppuna.

mökillä :)Torstai 05.09.2013 18:30

Tuli käytyä mökillä :) yhen porukan kanssa. oltiin yksi yö. saunottiin,syötiin ja oltiin rannalla. Uimaan en menny koska vesi oli kylmää. olokin on ollut tasainen. Ei ole ahistanut tai ollut psykoottisia oireita. rennosti meni reissu :) silloin tiistai illalla mulla oli tosi epätodellinen hilpee olo. otin medipamin ja menin jo ennen kahdeksaa nukkumaan. Mulla ei ole ollut tuollaista kohtausta vähään aikaan. olin varmaan yli väsynyt niin sitten se kohtaus tuli. On tää hullun elämä välillä tosi mukavaa...

masennusTiistai 03.09.2013 18:27

Tuli käytyä heittämässä lenkki. ennen sitä vollotin varmaa tunnin. kaikki paska on taas kertyny isoksi palloksi mun päähän. tunnen itseni turhaksi. monta kertaa oon miettiny että miksi piti sairastua juuri skitsofreniaan? masennukseen? syömishäiriöön? Haluisi vaan tästä paskasta pois edes hetkeksi. tai kokonaan. En ottanut medipamia koska ajattelin että lenkki helpottaisi. kyllä se auttoi ahdistukseen kun kävelin kovaa, mutta vielä on masentunut paska fiilis. En ole täydellinen ihminen. koskaan.

.Tiistai 03.09.2013 15:38

Eilenä aloitin kuntosalin. alan käymään siellä 2 kertaa viikossa. tekee ihan hyvää. Nyt kun ilmat viilenee ja tulee pimeää niin ainakin silloin on jotain tekemistä. Yksi mun kaveri on siellä mukana :) Muuten olo on ollut hyvä mutta eilenä kun kävin kaupassa niin alkoi kauheasti ahistaa. halusin sieltä nopeasti pois. ensin mietin että iskeekö mulle paniikkihäiriö. Mutta sitä ei onneksi tullut. selvisin sieltä.
Tänään kävin verikokeissa taas aamulla. menin pyörällä terveyskeskukseen. Nyt ei tarvitse mennä sinne taas kuukauteen. pyöräl pääsi sinne nopeasti.

.Maanantai 02.09.2013 15:17

Viikonloppu meni mukavasti. Nyt olen taas täällä orimattilassa. Tänään pitää taas käydä apteekissa hakemassa masennuslääkkeitä. ajattelin ajaa sinne pyörällä xD pakko sanoa että olen todella vaarallinen pyörän selässä. kerran törmäsin toiseen pyöräiliään suojatiellä. väistettiin samaan suuntaan. pahemmin ei onneksi käynyt.
ai niin. onkohan mulla ilmaa renkaissa? pitää kattoo :P