IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Joululahjat ostettu. :)Sunnuntai 12.12.2021 06:59

Kävin eilenä tokmannilla. Nyt on kaikki joululahjat ostettu kavereille.
Ostin myös tokmannilta hujanaa ja tuc suolakeksejä. Mun teki mieli jotain suolaista. Hunajaa ostin sen takia että sitä saa sitten teen sekaan.
Olo tuntuu vähän väsyneeltä. Viikonloppu muuten sujunut hyvin.
Lepään taas tämän päivän niin jaksaa sitten taas ensi viikon. Ei ole onneksi ahdistanut mikä on vaan hyvä. Sain eilenä katsottua tempparit.
Nyt siinä alkaa tapahtumaan. Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Nyt tulee paljon draamaa siinä. Olen salkkareissa myös ihan mukana. Sain katsottua eilenä sen perjantain jakson. Kohta salkkarit jää joulutauolle.
Aijon tänään pestä pyykkiä niin huomenna ei tarvitse. Käyn eka aamulenkillä niin alan sen jälkeen pesemään. Ei tarvitse hakea mitään lääkettä ensi viikolla. Kaikkia lääkkeitä riittää vielä. Masennuslääkkeet riittävät kolmeksi kuukaudeksi. Hain niitä hetki sitten. Joulukuun lopussa käyn hakemassa leponexit seuraavan kerran. Verikokeet ovat viikon päästä maanantaina. Olen taas katsonut sitä viisi miestä viikossa ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Olen katsonut kohta kaikki jaksot. Huomenna tulee vikat jaksot siitä. Toivon jos siitä tulee joskus uusi kausi. Se on silleen mielenkiintoinen millaisia miehiä siinä on.
Aamukahvit on juotu taas ja kohta alan tiskaamaan. Onneksi kahvi herättää joka aamu. Aamukahvi on päivän tärkein juoma. Sillä mun aamut lähtee aina käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.