IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla näen parhaan kaverin.Lauantai 11.12.2021 06:18

Olo tuntuu taas hyvältä. Eilenä meni mukavasti perjantai päivä ei ahdistanut yhtään. Olen taas oma itseni. Uskon että alkaa taas parempi kausi ettei tule sitä huonoa oloa ja ahdistusta. Toivon että olen hyvässä kunnossa jouluna. Sain verikoe ajan eilenä. 20 päivä joulukuuta puoli yhdeltä. Pitää mennä silloin piikille niin saa haettua taas leponexit. Mulla riittävät leponex lääkkeet vielä ensi viikolle. Ei vielä tarvitse hakea niitä.
Koitan tänään saada katsottua tempparit jaksot. Näkee mitä siinä on tapahtunut taas. Varmasti vaikka mitä. En eilenä jaksanut katsoa salkkareita. Katson tänään sen eilisen jakson. Menin jo ennen kahdeksaa eilenä nukkumaan. Hyvin tuli nukuttua. Nyt mä heräsin puoli kuudelta.
Aamukahvit juotu. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Hyvin onneksi. Sovittiin että näemme ensi viikolla. Ei olla nähty pitkään aikaan koska tässä on ollut vaikka mitä. Pääsee sitten antamaan joululahjan. Ajattelin tänään tai huomenna mennä sinne tokmannille ostamaan joululahjat. Sitten siitä tulee hyvä mieli kun ne on ostettu.
Menen taas lenkille tänään iltapäivällä. Tulee liikuntaa tälle päivälle. Pyykkiä pitäisi pestä koska sitä on kertynyt taas. Katson pesenkö vaikka ne sitten huomenna. Tänään en jaksa. Mukavaa kun ei ole mikään kiire.
Voi vaan taas olla. Joulua odotan jo innolla. Pääsee sitä sitten viettämään rakkaiden ihmisten kanssa. Näkee perheen ja poikaystävän.
Innolla odotan myös uutta vuotta. Pääsee sitäkin sitten viettämään. Silloin korkkaan viinipullon. On taas jotain mitä odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.