IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pari viikkoa jouluun. :)Perjantai 10.12.2021 06:30

perjantai ja viikonloppu taas alkaa. Olisin tänä viikonloppuna mennyt poikaystävän luokse, mutta hän on sairastunut. En halua saada tartuntaa.
En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään joten aijon taas levätä.
Eilenä mulla oli vähän huono päivä. Ahdisti koko päivän mutta selvisin.
Oli taas lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan. Kun mua ahdisti eilenä niin lähdin lenkille. Se kun sai vähän raitista ilmaa niin se auttoi vähän.
Mä heräsin tänään puoli kuudelta vaikka mun piti jo herätä viideltä. No en onneksi nukkunut ihan pommiin. Tänään pitää käydä lidlissä ja tokmannilla. Käyn ostamassa lisää maskeja tokmannilta niin on sitten niitä taas. Mustan värisiä 50 kappaletta 10 eurolla. Mä säästän rahaa kun en ole nyt menossa viikonloppuna mihinkään. Pari viikkoa niin on joulu. Olen menossa silloin vanhempien luokse viettämään sitä ja poikaystävän luokse. Tulee varmasti mukava joulu. Pitää alkaa ostelemaan joululahjoja kavereille. Onneksi tokmannilta löytyy lahjat niille. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Aijon tuossa viikonloppuna katsoa tämän viikon tempparit jaksot. Siinä on varmasti tapahtunut taas vaikka mitä. Innolla haluan nähdä. Kohta otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisi kuunnella musiikkia myös. Perjantai fiilis nyt vaan päälle. Kun menen lidliin tänään niin ostan sieltä vähän limua. Kun halvalla saa. Päätin että juon alkoholia seuraavan kerran vasta uutena vuotena. Hyvin pystyn sinne asti olla ilman. Sitten ostan viinipullon. Varmaan omenaviiniä. Se on mun suosikki viini maksaa alle 10 euroa.
Vietän uutta vuotta poikaystävän kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.