IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Joulun viettoon! :)Torstai 23.12.2021 05:03

Tänään joulun viettoon. Mun sisarukset tulevat myös viettämään joulua vanhempien luokse. Olen pari yötä porukoilla niin lauantaina pääsee viettämään sitten joulua poikaystävän kanssa. Tulen sunnuntaina sitten takaisin, olen muutaman päivän täällä niin sitten lähden varmaan siinä ensi viikon torstaina viettämään uutta vuotta poikaystävän luokse.
Pitää ostaa vähän juotavaa silloin. Viiniä ja siideriä ajattelin juoda uutena vuotena. Pitää silloin jaksaa valvoa myöhään ja katsella raketteja.
Olo on todella hyvä tällä hetkellä. Olen siitä todella iloinen ja onnellinen että olen hyvässä kunnossa nyt jouluna. Pääsee näkemään rakkaita ihmisiä. Sekä pääsee vaihtamaan muutamaksi päiväksi maisemaa. Olen nyt ollut useamman viikon täällä koska olen ollut huonossa kunnossa. Nyt mä vaan taas nautin tästä hyvästä olosta! Olen melkein pakannut kaikki. Pitää ottaa reppu että saa siihen pakattua loput tavarat. Kaikki ei ihan mahtunut tuohon mun yhteen laukkuun. Otan taas liikaa vaatetta varmasti mukaan. No ainakin on sitten vaihtovaatetta. Tokmannilla pitää käydä varmaan jo tässä aamusta ostamassa se kynttilä haudoille. On sitten se ja coca colaa pitää ostaa myös koska se on mun joulujuoma. Mä heräsin jo tänään puoli viideltä. Ennen herätyskelloa. No ei se mitään nyt on aamukahvit juotu. Nyt olen ihan hereillä ja kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Pitää tiskata ennen kun lähtee ja viedä roskat. Sain eilenä siivottua. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja alkaa nautiimaan joulusta. Parasta on kun ei ole mikään kiire. Hyvää joulua vaan kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.