IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on joulu. :)Tiistai 21.12.2021 06:46

Verikokeissa taas käyty. Sain eilenä jo uuden verikoe ajan. 18 päivä tammikuuta puoli yhdeksän. Multa otetaan siinä samalla sydänfilmi.
Sain pyykit eilenä pestyä ja testasin sitä uutta kuivuria mikä oli tullut. Oli todella hyvä ja nopea. Nyt on kivaa taas pestä pyykkiä kun on kunnon kuivuri. Kohta pääsee joulun viettoon. Olen ylihuomenna menossa vanhempien luokse viettämään joulua ja sitten viikonloppuna menen poikaystävän luokse. Pääsee näkemään kaikki rakkaat ihmiset. Tulee varmasti mukava joulu. Kämppä pitää vielä siivota ennen lähtöä. Siivoan varmaan sitten huomenna kun on hyvin aikaa. Katsoo pitääkö pestä pyykkiä siinä samalla. Olo on hyvä tällä hetkellä. Viikko alkanut hyvin.
Se on nyt todella hyvä että olen paremassa kunnossa mitä viikko sitten.
Silloin kaikki oli vähän perseestä ja ahdisti. Tuntui koko ajan siltä että en selviä mutta mä selvisin! Silloin piti vaan mennä hetki ja päivä kerrallaan.
Niin huomasi että kaikki kyllä järjestyy. Onneksi nuo lääkkeet auttaa mua paljon elämässä. Lievittävät ahdistusta ja psykoosia. Leponex on psykoosilääke. Masennuslääke on tuohon ahdistukseen. Se on vaan hyvä että mulla menee aamulla lääkkeitä ja illalla. Tänään aijon taas ulkoilla eli lenkille. Ajattelin tuossa aamulla mennä lenkille ja varmaan teen illalla vielä toisen lenkin. Eilenä tuli kivasti askelia kun käveli terveyskeskukseen ja takaisin. Siinä tuli yhteensä noin 5 kilsaa käveltyä. Aamukahvit on juotu taas ja nyt olen onneksi herännyt. Ei ollut tänä aamuna onglemaa nousta sängystä ylös. Eilenä tuntui että ei olisi jaksanut. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä siivoilen vähän tätä mun keittiötä. Ai niin lakanat voisi myös vaihtaa jo tänään sänkyyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.