IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Pitää käydä ostamassa kynttilä.Sunnuntai 19.12.2021 07:17

Viikonloppu mennyt mukavasti. Eilenä ulkoilin aika paljon ja sain katsottua tempparit jaksot. Kävin aamulla lenkillä ja vielä iltapäivällä toisella lenkillä. Tänään ajattelin mennä liikuntapuistoon jos on vaan hyvä sää.
En ole pitkään aikaan käynyt liikuntapuistossa. Nyt kun mulla on aikaa niin on kiva mennä sinne. Saa samalla raitista ilmaa. Onneksi se paikka on vaan kävelymatkan päässä. Olo on nyt todella hyvä. Olen paremassa kunnossa taas. Juuri sopivasti ennen joulua. Pelkäsin että tulen taas huonompaan kuntoon. Nyt ei onneksi ahdista tai masenna. Pakko taas nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Huomenna mulla on verikokeet. Puoli yhdeltä. Sitten kun taas käynyt siellä niin saa hakea leponexit. Tarkistin niin leponexit riittävät vielä ensi viikolle. Mun pitää ensi viikolla käydä tokmannilla ostamassa kynttilä haudalle. Kun jouluna käydään haudoilla niin saa vietyä sen kynttilän. Siitä tulee sitten hyvä mieli.
Käydään aina perheen kanssa joka joulu haudoilla. Iltaisin viedään kynttilät. Kohta se joulu jo tulee. Pakko sanoa että tää viimeiset puoli vuotta on mennyt nopeasti. Hetki sitten oli kesä ja helteet. Toivon että ensi vuodesta tulee hyvä ja mukava vuosi. Tulee varmasti paljon hyviä juttuja ja reissuja. Saa nyt nähdä että koska pääsee taas laivalle kun tää koronatilanne on taas pahentunut. Innolla odotan kyllä että pääsisi laivalle kavereiden kanssa. Oltiin viimeksi laivalla vuonna 2019 kesällä. Oli mukava reissu. Kerettiin käydä ennen koronaa. Huomenna ajattelin pestä taas pyykkiä. Tänään en jaksa aijon ottaa rennosti.
Aamulenkille olen menossa niin kuin joka aamu. Saa nähdä onko siellä kamalan liukasta. No onneksi mulla on hyvä tasapaino niin pysyn pystyssä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Aamu alkanut hyvin. Kiitos taas aamukahvin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.