IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli väsynyt olo.Torstai 22.04.2021 07:06

Kohta alkaa taas viikonloppu. Nopeasti nää päivät vaan menee. Odotan innolla jo vappua. Olen menossa silloin poikaystävän luokse viettämään sitä. Jos on hyvä sää niin voisi vaikka grillata. Ostaa vähän makkaraa ja pihviä. Niiden kanssa jotain hyvää juotavaa. Toivon että vappuna paistaa sitten aurinko. Voihan sekin olla että silloin sataa vettä. Ei voi vielä tietää millainen sää on silloin. Mutta toivon että hyvä. Aamukahvit on juotu taas.
Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa taas kun menen kauppaan.
Ajattelin tänään varmaan käydä kaupassa. Mulla on iltapäivällä hyvin aikaa. Käyn lidlissä. Sieltä saa halvalla hyvää kahvia. Ostan mun kahvit aina sieltä. Maksaa alle 3 euroa paketti. Teetä pitää myös kohta ostaa.
Sekin alkaa loppumaan. Juon aina vihreää teetä. Eri makuja. Juon enemmän teetä kun taas kahvia. Eilenä mulla oli todella väsynyt olo.
Ihan kuin olisin kulkenut jossain sumussa. Mutta jaksoin lähteä lenkille iltapäivällä. Se vähän onneksi piristi mun oloa. Aijon tänään taas mennä lenkille. Se on ollut hyvä että ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla.
On vaan ollut väsynyt fiilis. No välillä on semmoisia päiviä että vaan väsyttää. Mutta kyllä sitten taas piristyy jossain vaiheessa. Sekä jaksaa taas. Hyväksyn aina sen olotilan mikä mulle tulee. Niin se ei tunnu niin pahalta. Sitten vaan ajattelee että kyllä mä selviän tästä. Ajattelee että seuraava päivä on varmasti parempi. Olen onneksi oppinut elämään näiden mun olotilojen kanssa. Olen melkein jo siivonnut. Vessa pitää enää siivota. Sekä pyyhkiä vähän pölyjä. Koitan saada pestyä taas pyykit. Laitan ne tässä aamulla kohta pesukoneeseen.
Hyvin on nyt aamu aikaa pestä pyykkiä. Kohta alan myös maksamaan laskuja. Saa ne pois alta. Sitten on maksettu kaikki tämän kuun laskut.
Mutta aijon nauttia tänään auringosta vielä kun pystyy.
Kohta tulee vesisateet. Sataa varmasti myös räntää. Ehkä myös lunta?
Saa nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.