IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesällä taas hammaslääkäriin.Perjantai 23.04.2021 06:57

Viikonloppu. En tee mitään ihmeellistä tänä viikonloppuna. Aijon vaan olla ja levätä. Aijon viettää aikaa itekseni. Tekee ihan hyvää. Sitten taas ensi viikolla jaksaa olla sosiaalinen. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.
Näköjään aurinko paistaa vielä. Voihan sekin olla että ilma taas huononee vielä tänään. Viikonloppuna sataa vettä ja räntää. Saa nähdä pääseekö viikonloppuna ollenkaan lenkille. Jos on sellainen ilma. Olo on ok tällä hetkellä. Se on hyvä että nämä aamut eivät tunnu vaikeilta. Varmaan sen takia koska en ole lähdössä mihinkään aamulla paitsi lenkille. Tykkään herätä joka aamu aikaisin. Aamut lähtee aina käyntiin kahvilla ja blogilla mitä kirjoitan. Kävin eilenä lidlissä. Ostin uutta teetä mitä en ole koskaan maistanut. Sen nimistä kuin vanilla vihreä tee. Varmaan hyvää. Halusin kokeilla jotain uutta teetä. Se teepaketti maksoi vaan euron. Tänään aijon maistaa sitä. Sitten mä ostin nippon riisisuklaata. Se on yksi mun lempi suklaa. Söin eilenä melkein puolet siitä paketista. Niin hyvää.
Nyt on maksettu kaikki tämän kuun laskut. Kivasti jäi vielä rahaa tilille millä pärjää hyvin loppukuun. On sitten vappuna rahaa kun vietän poikaystävän kanssa vappua. Saa ruoat ja juomat ostettua.
Ensi kuussa aijon uusia mun henkkarit. Mun edelliset henkkarit menee vanhaksi heinäkuussa. Siihen menee varmaan se 50 euroa. Tai vähän yli.
Hyvin on rahaa henkkareihin. Mulla on varmaan hammaslääkäri sitten kesällä. Onneksi mulla ei ole hammaslääkärikammoa. Hyvin mä selviän.
Olen ravannut hammaslääkärissä pienestä asti. Mulla oli raudat silloin yhdessä vaiheessa. Hyvä että oli koska nyt mun hampaat ovat suorassa. Sekä multa on poistettu kaikki viisauden hampaat.
Silloin kun olin 25 vuotias niin ne poistettiin. Ihan hyvä. Hammaslääkäri päätti niin. Voin sanoa että ei ollut yhtään pelottavaa kun ne repi irti.
Ei sattunut yhtään kiitos puudutuksen. Sellaisia hammaslääkäri kokemuksia mulla. Nyt alan tiskaamaan. Mulla on kiva tiskivuori.
Aijon varmaan myös kuunnella vähän musiikkia. Perjantai fiilis päälle.
Nyt nauttimaan tulevasta viikonlopusta itekseni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.