IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan innolla vappua. :)Torstai 29.04.2021 06:34

Vappu lähestyy. Vietän vappua poikaystävän kanssa. Huomenna mä olen lähdössä. Ostetaan jotain hyvää syötävää ja juotavaa. Mukavaa viettää vappua rakkaan kanssa. Tulee mukava vappu varmasti. Aijon vaan nauttia ja ottaa rennosti. Nyt on vapuksi luvattu hyvää säätä. Mukavaa kun paistaa aurinko. Piristää mieltä. Eilenä oli hyvä päivä. Olo oli aika normaali. Ei masentanut tai ahdistanut. Nyt mulla alkaa taas onneksi parempi kausi. Nautin taas siitä kun vaan pystyy. Onneksi mä olen paremassa kunnossa kun vappu tulee. Pystyy nauttimaan vapusta. Sekä jaksaa viettää aikaa poikaystävän kanssa. Ihanaa taas kyllä nähdä koska mulla on ollut kova ikävä sitä. Tänään pitää siivota. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle.
Kivempi siivota. Kohta alkaa toukokuu. Pakko sanoa että tää huhtikuu meni taas aika nopeasti. Ihanaa kun kesä lähestyy. Pian myös näemme parhaan kaverin kanssa vihdoinkin. Paras kaveri saa tänään sen koronarokotteen. Mikä on todella hyvä. Niin ja mun äiti sai eilenä koronarokotteen. Nyt on hyvä kun kaikilla on se. Suojaa sitten koronalta.
Pakko sanoa että on nyt tottunut siihen että on korona. Alkuun se tuntui aika pelottavalta kun se sitten tuli suomeen. Onneksi saatiin nyt rokote.
Menen tänään apteekkiin. Pitää hakea sitä leponexia. On sitä sitten taas.
Ensi viikolle pitäisi riittää vielä masennuslääkkeet. Laskin näin.
Nyt en ole syönyt viime päivinä rauhoittavia. Se oli tällä viikolla vaan se yksi päivä kun jouduin ottamaan. Nyt taas koitan sinnitellä etten ota sitä ellei ole pakko. Luulen että tää loppuviikko menee hyvin.
Onneksi saa muuta ajateltavaa kun menen poikaystävän luokse.
Tekee vaan hyvää mulle. Mutta nyt imuri käteen ja siivoilemaan.
Tästä tulee hyvä päivä. Nyt en murehdi mistään vaan nautin.
Siitä kun on taas hyvä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.