IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta mun polkupyörä on kunnossa. :)Tiistai 20.04.2021 06:42

Tänään mun vanhemmat ovat hakemassa mun polkupyörän ja laittavat sen kuntoon. Saan siihen ainakin uudet renkaat. Sitten siihen pyörään pitää ostaa takavalo. Sitten kun mun pyörä on kunnossa. Odotan jo innolla että pääsee sitten ajalemaan sillä. Pääsee nopeasti sillä kauppaan ja terveyskeskukseen. Niin ja voisi mennä vaikka kaverin kanssa yhdessä pyöräilemään. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Maananataista selvitty taas. Tänään mulla on ohjelmassa taas lenkkeilyä, ruoanlaittoa ja menen kaverin luokse kylään. Teen lohikeiton tänään ruoaksi. Yksi mun lempi ruoka. Kun tulen taas aamulenkiltä niin alan tehdä sitä ruokaa.
Tänään näyttää taas paistavan aurinko. Mukavaa. Eilenäkin oli kiva lenkkeillä kun aurinko paistoi illalla. Saa nähdä koska nää ilmat sitten muuttuvat. Nyt pitää vaan nauttia auringosta kun vaan pystyy. Ennen kun kylmenee ja tulee vesisateet. Kohta tulee taas rahaa niin saa laskut maksettua. Jää vielä rahaa onneksi laskujen jälkeen. Pärjää loppukuun.
Tänään pesen pyykkiä. Olisin eilenä pessyt mutta pesukone oli varattu.
Uusi yritys. No tänään pesukone on varmasti vapaa. Pesen vaatteita ja pyyhkeitä. Ylihuomenna sitten taas lakanoita. Kohta otan aamulääkeet ettei unohdu. Katsoin paljon mulla on vielä masennuslääkettä niin sitä pitää taas kohta hakea lisää. Varmaan toukokuussa käyn hakemassa.
Saan sitä aina ison paketin mistä riittää moneksi kuukaudeksi.
Mulla menee aina aamuisin se 10mg. On hyvä lääke. Auttaa paljon.
Onneksi mua ei koskaan ahdista aamulla. Mikä on vaan hyvä.
Yleensä se ahdistus tulee päivällä tai illalla. Silloin jos olen todella väsynyt. Mutta hyvin olen selvinnyt. En ole joutunut siinä tilanteessa joutunut syömään onneksi rauhoittavia. Se ahdistus menee vaan sitten ohi. Nyt mä taas nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.
Ei masenna tai ahdista.

Tuli käytyä taas kärkkäisellä.Maanantai 19.04.2021 06:18

Oli mukava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla rentoutumaan. Sekä vähän maiseman vaihdosta kun olin poikaystävän luona. Tehtiin kaikkea mukavaa: Saunottiin, tehtiin ruokaa, katsottiin leffoja..käytiin eilenä myös kärkkäisellä pyörimässä. Löysin kesäksi kivat kesähousut mitkä vaan maksoi alle 5 euroa. Hyvä löytö. Muuta en sitten ostanut. Olihan siellä kaikkea kivaa. Kivoja laukkuja, kenkiä, koruja, vaatteita...en tarvitse nyt mitään noista. Paljon oli kyllä porukkaa kärkkäisellä. Mutta oli ihan kiva taas käydä siellä. Katsoo jos menee vaikka sitten seuraavan kerran taas kärkkäiselle kesällä vaikka. Heräsin jo tänään puoli kuusi. Nyt alkaa taas arki niin pitää herätä taas ajoissa. Viikonloppuna mä nukuin pitkään.
Tänään on ohjelmassa lenkkiä, kaupassa pitää käydä, tehdä ruokaa, menen kaverin luokse kylään...on jonkin verran ohjelmaa tänään.
Ei tule tylsää maanantaita. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Mun ei vieläkään tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Kaikkia riittää vielä. Olo on ihan ok tällä hetkellä. Onneksi ei ahdista. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä viikko. Menee taas hetken ja päivän kerrallaan.
Pitää tehdä kohta kauppalappu mitä pitää ostaa kaupasta. Menen kauppaan tuossa päivällä. Otan taas repun mihin saan kaikki ostokset.
Koitan saada pestyä tänään pyykit. Jos pesukone on vaan vapaa. Mulla on aikaa pestä tänään taas pyykkiä. Katsoin eilenä selviytyjät jakson. Menee vaan koko ajan jännäksi se ohjelma. Kristian on mun suosikki siinä. Toivon että se voittaa selviytyjät. Siinä voi kyllä tapahtua ihan mitä vaan. Tänään aijon katsoa eilisen Farmi jakson. Seuraan sitäkin ohjelmaa. On hyvä mun mielestä. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Viime perjantaina ei tullut salkkareita.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja jaan lääkkeet dosettiin. Teen nyt samalla sen kauppalapun.

Vappu lähestyy. :)Perjantai 16.04.2021 06:39

Ihanaa viikonloppu alkaa! Hyvin taas selvisin tästä viikosta. Nyt pääsee kunnolla rentoutumaan poikaystävän luokse. Päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Olen lähdössä vasta illalla. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Käydään taas kaupassa ja hakemassa jotain syötävää. Mä varmaan haluan kebab ranskalaisilla. En ole pitkään aikaan syönyt kebabia. Nyt mun tekee mieli.
Se annos maksaa vaan 8 euroa. Siinä riittää paljon syötävää ja maha tulee kyllä täyteen. Heräsin taas kuudelta. Kahvit on juotu taas ja olen ihan hereillä. Alan kohta pakkailemaan kamoja. Eka kirjoitan tämän blogin. Parin viikon päästä on vappu. Varmaan vietän sitä sitten poikaystävän kanssa. Tulee varmasti kiva vappu. Jotain hyvää syötävää ja juotavaa silloin. Toivon että aurinko paistaa. Mutta sitä ei vielä voi tietää minkälainen sää on silloin. Ajattelin pitkästä aikaan alkaa katsomaan taas animea. Löysin yhden sarjan mitä alan katsomaan. Sen niminen kuin "yuru camp" Vaikutti mielenkiintoiselta. Sitä on 12 jaksoa. Viikonloppuna on hyvin sitten aikaa katsoa animea. Otan mun kannettavan mukaan.
Niin katson sillä. En ole vielä kerennyt katsoa temppareita. Varmaan katson tänään tai sitten tuossa viikonloppuna. Saa nähdä mitä kaikkea siinä on taas tapahtunut. Kohta tempparit loppuu. En tiedä oliko tuo kausi nyt niin jännä. Mutta tulipahan katsottua. Innolla odotan taas seuraavaa kautta. big brotheria mä niin odotan. Toukokuussa tulee se julkkis bb. Pakko katsoa. Sitten syksyllä tulee se normaali bb. Paljon big brotheria tänä vuonna. Ihan parasta. Kohta salkkarit jää kesätauolle.
No sitten on taas kiva kun alkaa uudet jaksot syksyllä.
Innolla haluan nähdä vikan salkkarit jakson. Varmaan taas dramaattinen se jakso. Tänään soitan taas parhaalle kaverille. Kysellä miten sillä menee. Ikävä on sitä mutta pian varmasti näemme.
Onneksi voi soitella. Ollaan nyt soiteltu melkein joka päivä.
Mikä on vaan hyvä niin tietää että toisella on kaikki hyvin. Mutta nyt musat soimaan ja alan pakkailemaan kamoja. Kauppalapun voisi tehdä että mitä ostaa kaupasta tänään. Limua ajattelin ainakin ostaa.
Coca colaa. Sitä en ole juonut pitkään aikaan. Ostan sitä.

Laitan mun polkupyörän kuntoon.Torstai 15.04.2021 06:44

Kohta on taas viikonloppu. Olen menossa taas varmaan poikaystävän luokse. Ei olla nähty taas pariin viikkoon. Nyt on taas mukavaa päästä taas viettämään aikaa viikonloppuna. Viikko on mennyt todella nopeasti. Tuntuu että äsken oli maanantai niin huomenna on jo perjantai.
Eilenä oli ihana lenkkeily sää. Tänään taas menen lenkille illalla. Hyvää liikuntaa. Mulla on vaan kunto noussut kun olen kävellyt. Mikä on vaan hyvä. Toivon että viimeistään syksyllä pääsee taas salille. Alan siellä sitten käymään pari kertaa viikossa. Se kuntosali on tuossa alle kilometrin päässä. Sinne kävelee täältä viidessä minuutissa. Onneksi ei ole kaukana.
Aijon laittaa mun vanhan polkupyörän kuntoon. Pääsee sillä sitten ajelemaan.
Pääsee nopeasti kauppaan sillä ja kaikkialle. Ei tarvitse aina kävellä.
Aina kun menen verikokeisiin niin pyörällä pääsee nopeasti terveyskeskukseen. Sinne on täältä noin kolme kilsaa. Sitten voi vaan huvikseen ajella pyörällä. Voidaan mennä pyöräilemään vaikka kaverin kanssa. Mun yksi kaveri sai uuden polkupyörän. Kun olin nuorempi niin mä pyöräilin aika paljon. Se oli kivaa. Tänään pitää taas siivota. Alan kohta siivoilemaan. Pyykkiä pesen taas kun kerkiän. Sitten on kiva kun on taas siistiä. Tänään syön pakkasesta ruokaa. Huomenna teen sen lihasuikalekastikkeen riisin kanssa. Onneksi huomenna on sitten paremmin aikaa tehdä ruokaa. Saa rauhassa tehtyä. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Ettei unohdu. Mun ei vielä ensi viikolla tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia vielä riittää. Mulla on seuraavat verikokeet 10 päivä toukokuuta. Puoli yhdeltä. Sain sen ajan eilenä. Sinne on vielä alle kuukausi. Mutta nopeasti tää aika varmasti menee. Menen sitten pyörällä sinne. Jos on hyvä sää. Toivon että aurinko paistaisi.
Mutta nyt alan siivota. Aloitan imuroimalla. Sitten sen jälkeen pesen lattiat. Onneksi tässä aamulla on aikaa siivota.
Olen huomannut että mulla on parempi kausi taas. Olen taas pystynyt elämään tätä elämää sairauden kanssa. On ollut hyvä olo koko ajan ja olen nauttinut siitä. Harhoja ja ahdistusta ei ole ollut pitkään aikaan.
Toivon että tämä mun hyvä olo jatkuu vielä. Olen elänyt taas hetken ja päivän kerrallaan. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Lääkkeistä on iso apu. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti. Silloin sain ensimmäisen masennuslääkkeen. Kun mulla alkoi silloin masennus. Psyykelääkkeitä aloin syömään 17 vuotiaana.
Silloin sain sen leponexin. Se lääke onneksi sitten sopi mulle.
Se on hyvä että sen lääkkeen ottaa illalla koska se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Mulla menee sitä 200mg. Sopiva määrä.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Onneksi kahvissa on paljon kofeiinia niin se herättää. Heräsin taas kuudelta. Herään oikeastaan joka aamu siihen aikaan. Olen aamuihminen. Tykkään joka aamu herätä aikaisin koska tiedän että mulla ei ole mikään kiire. Tänään teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Keittopäivä. Mä syön ja teen aina kerran viikossa keiton.
Oli se mikä tahansa keitto. Jauhelihakeitto on yksi mun lempi ruoka.
Teen sitä useasti. Huomenna teen suikalelihakastiketta riisi kanssa.
Olen jo alkanut suunnitella ensi viikon ruokia mitä teen. Kauppalappu on kohta valmis. Menen sitten kauppaan taas ensi viikon alussa.
Sain eilenä pestyä pyykit. Huomenna sitten pesen taas lakanat. Huomenna pitää myös siivota mutta ajattelin jo tänään alkaa siivoilemaan. Saa ainakin puolet tehtyä. Tänään on taas lenkkeilyä.
Aamulenkille menen taas ja sitten vielä illalla. Tulee käveltyä yhteensä taas tunti tänään. Tulee paljon askelia. Lenkkeily tekee hyvää. Mulle ainakin. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Mun paino on ollut nyt koko ajan normaali mistä olen erittäin tyytyväinen. Ei ole noussut yhtään. Mä syön myös aika terveellisesti. Sekin vaikuttaa mun painoon.
Kannattaa liikkua. Suosittelen. Menen sitten taas salille heti kun vaan pääsee.

Söin eilenä suklaata.Tiistai 13.04.2021 06:53

Nyt on taas käyty verikokeissa. Kun menin niin ajat olivat vähän myöhässä mutta pääsin. Nyt saa taas haettua leponexia. Mun ei vielä tarvitse hakea koska mulla on vielä leponexia jäljellä. Sitten kun alkaa loppumaan niin haen sitä lisää. Eilenä oli kyllä todella lämmin päivä. Ihan hiki tuli kun kävelin tuolla ulkona. Mutta oli ihan kiva että aurinko paistoi.
Tänään mä koitan saada pestyä pyykit. Onneksi mulla on hyvin aikaa pestä tänään koska mulla ei ole mikään kiire. Ensin menen aamulenkille niin sen jälkeen alan pesemään. Ruokaa pitää myös tehdä tänään.
Tänään taas menen kaverin luokse kylään. Illalla. Näemme aina melkein joka päivä. Se aina piristää mieltä kun näkee kavereita. Mulla on ihanat kaverit mun elämässä. Ollaan tunnettu jo yli 10 vuotta.
Ilman niitä en selviäisi. Kävin eilenä tokmannilla. Mun alkoi tehdä mieli suklaata niin kävin ostamassa. Ostin fazerin valkosuklaalevyn.
Se on yksi mun lempi suklaa. Söin sen eilenä kokonaan. Nyt en taas aijo hetkeen syödä suklaata. Välillä tekee vaan mieli. Odotan jo innolla kesää.
Sieltä se alkaa pikkuhiljaa tulla. Pääsee viettämään aikaa taas parhaan kaverin kanssa. Uskon että tulee mukava kesä. Pitää syödä silloin paljon jäätelöä kun tulee lämmin. Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu.
Masennuslääke. Muita lääkkeitä mulla ei mene aamulla. Masennuslääke on auttanut mua paljon. Syön sitä jatkossakin. Se lievittää ahdistusta.
Kun sen lääkkeen ottaa aamulla niin aamut eivät tunnu niin ahdistavilta. Join äsken aamukahvit. Aamukahvi on päivän paras juoma. Juon sen aina mustana. Nyt on taas kahvia sen verran ettei ole ihan heti loppumassa. Onneksi tänään ei ole kamala kiire niin saa ruoan tehtyä rauhassa. Mutta nyt kerään kaikki pyykit valmiiksi mitä pitää pestä. Alan kuunnella taas musiikkia.

Nyt taas jaksaa kun on levännyt.Maanantai 12.04.2021 06:44

Taas alkaa uusi viikko ja arki alkaa pyörimään. Tänään mulla on kivasti ohjelmaa. Aamulenkki, pitää mennä verikokeisiin, kaupassa pitää käydä, illalla näen kaveria...ei ole tulossa tylsää päivää. Saa nähdä millainen ilma on tänään ulkona. Mä varaudun siihen että vettä alkaa sataa. Mutta huomisesta lähtien pitäisi paistaa aurinko. Ihanaa. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on. Varmaan masennuslääkettä haen sitten lisää vähän ennen kesää. Olo on ihan ok tällä hetkellä. En vaan jaksanut heti nousta ylös kun kello soi. Aamukahvit on taas juotu.
Nyt olen ihan hereillä taas. Katsoin eilenä sen selviytyjät jakson. Oli jännittävä jakso. Nyt siinä alkaa tapahtumaan. Salkkarit tulee taas tällä viikolla ja innolla odotan mitä kaikkea siinä tapahtuu. Kohta muuten salkkarit jää kesätauolle. Varmaan se viimeinen jakso on taas dramaattinen. Tänään pesen pyykkiä. Maanantai on mun pyykkipäivä.
Sekä torstai. Pitää pestä vaatteita ja pyyhkeitä. On sitten taas puhtaita.
Toivon että vettä ei ala satamaan silloin kun olen menossa sinne verikokeisiin. Mulla on se aika puoli yksi. Syön ennen lähtöä niin jaksaa kävellä. Nyt olo on jo paljon parempi sen koronarokotteen jälkeen.
Alkaa olla normaali olo eikä enää onneksi väsytä. Siinä meni se muutama päivä. Onneksi ei sen enempää. Paras kaveri saa kohta myös sen rokotteen. Hyvä niin sitten kaikilla mun kavereilla on se. Antaa suojan.
Toisen rokotteen me saadaan sitten heinä tai elokuussa.
Sinne on vielä aikaa. Nyt keskityn vaan tähän hetkeen ja päivään.
Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan tämän päivän sekä uuden viikon.
Nyt taas jaksaa kun on levännyt viikonlopun. On paljon energiaa.
Tänään tulee paljon hyötyliikuntaa kun kävelen joka paikkaan tänään.

Ensi viikolla paistaa aurinko. :)Sunnuntai 11.04.2021 06:32

Viikonloppu taas kohta vietetty. Mukavaa on ollut. Olin eilenä lenkillä tuolla räntäsateessa. Heitin pitkän lenkin. Siinä meni noin 40 minuuttia.
Tänään pitäisi olla vähän parempi ilma mitä eilenä. Auringon pitäisi paistaa. Ihanaa. Ensi viikolla pitäisi myös paistaa aurinko. Sieltä se kesä tulee pikkuhiljaa. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Nyt jaksaa taas kun on levännyt tämän viikonlopun. Hyvällä fiiliksellä aloitan ensi viikon.
Luulen että ensi viikko menee mukavasti. Tuskin tulee sitä ahdistusta. Tai masennusta. Mutta sitä ei voi koskaan tietää. Päivä kerrallaan vaan.
Tänään aijon katsoa eilisen selviytyjät jakson. Hyvin on aikaa katsoa se.
Farmi tulee myös tänään. Sekin pitää katsoa. Nyt on paljon ohjelmia mitä seurata. On ainakin katsottavaa. Innolla odotan mitä salkkareissa tapahtuu ensi viikolla. Katselin taas jersey shorea eilenä. Tänään jatkuu sen katsominen. Menen taas aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Tulee siinä sitten liikuntaa taas tälle päivälle. Pitää alkaa suunnitella mitä ruokaa syön ensi viikolla. Menen huomenna kauppaan. Tänään on hyvin aikaa suunnitella ne ruoat. Teen kauppalapun valmiiksi. Ai niin mulla on huomenna taas verikokeet. Muistin juuri. Puoli yhdeltä. Pitää mennä piikille että saa sitten taas haettua leponexia. Joudun kerran kuussa käymään verikokeissa. Onneksi siihen on jo tottunut. Onneksi tuo aamukahvi herätti mut. Nyt olen ihan hereillä. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Parasta on se ettei ole kiire. Pyykkiä pitää pestä taas jossain vaiheessa. Pesen tänään varmaan. Kun tulee hyvä hetki.
Nyt alkaa olo helpottaa sen koronarokotteen jälkeen. En ole enää niin väsynyt. Mikä on vaan hyvä. Varoitin parasta kaveria että kun ottaa sen rokotteen niin tulee se väsymys. Mutta se on vaan hyvä että paras kaveri saa myös sen rokotteen. Nyt alan kuunnella musiikkia.
Mistä tulee hyvä fiilis päälle. Aijon nauttia tästä päivästä.

Ikävä parasta kaveria.Lauantai 10.04.2021 06:38

Mulla oli eilenä vähän lämpöä. Varmaan johtui siitä koronarokotteesta.
Makoilin koko iltapäivän sohvalla kun myös väsytti. No toivon että nää sivuoireet alkaa jo pikkuhiljaa hävitä. Kyllä tää tästä. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Juteltiin niitä näitä. Ei enää mene kauaa niin näemme taas.
Ei olla nähty pitkään aikaan tämän koronan takia. Mutta onneksi voi soitella. Sitten kun taas näemme niin juhlitaan. Menen parhaan kaverin luokse kylään. Onneksi paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Ei ole pitkä matka. Varmasti sitten kesällä näemme paljon. Ihan parasta. Mä ja paras kaveri ollaan tunnettu toisemme jo 13 vuotta. Olemme edelleen ystäviä. Kaikkea ollaan koettu näiden vuosien aikana. Paljon hyviä muistoja. Lisää muistoja tulee varmasti lisää. Hyviä sellaisia.
Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Aamu on lähtenyt hyvin taas käyntiin.
Voi olla etten mene nyt aamulenkille koska tuolla ulkona on aika kurja keli. Jos päivällä on hyvä sää niin sitten menen lenkille. Eilenä taas katselin jersey shorea. Tänään varmaan taas katson sitä. Hyvin on aikaa katsoa. Mulla ei ole mikään kiire mihinkään. Voi vaan olla.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. On leponexia, masennuslääkettä...ei ole ihan heti loppumassa. Mä en enää muista koska mä olen syönyt viimeksi rauhoittavia. Siitä on todella pitkä aika. Hyvin olen pärjännyt ilman niitä mikä on vaan hyvä juttu. Mulla ei ole ollut harhojakaan pitkään aikaan. On ollut nyt hyvä kausi. Mutta sitä paskaa sitten tulee taas niskaan jossain vaiheessa. Eli harhat ja ahdistus. Siinä vaiheessa mä otan sen rauhoittavan lääkkeen. Mikä onneksi alkaa vaikuttaa heti kun sen ottaa. Voin sanoa että on todella vahva lääke. Se rauhoittaa heti. Alle viidessä minuutissa.
Toivon että tänään olisin vähän pirteämpi mitä eilenä. Mutta jos väsyttää niin väsyttää. Hetki ja päivä taas kerrallaan vaan.

Ihanaa kun ei ole kiire!Perjantai 09.04.2021 06:44

Viikonloppu. Tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Mutta pakko sanoa että hyvin on viikko mennyt. On ollut hyvä fiilis koko ajan. Ei yhtään masennusta tai ahdistusta. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas leponexia ja kahvia. Ei ole ihan heti loppumassa. Tänään mä heräsin jo ennen herätyskelloa. Aamukahvit on juotu. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Mulla ei ole mihinkään kiire. Ei tarvitse muualle lähteä kun lenkille. Aamulenkki on taas tänään ja menen varmaan vielä illalla lenkille. Mä lenkkeilen joka päivä. Siitä on tullut mulle harrastus.
Eikä maksa mitään. Paino on pysynyt hyvänä kun lenkkeilen. Olen huomannut tämän. Jaksan kävellä pitkiä matkoja. Mikä on vaan hyvä niin tulee askelia. Kaipaan kuntosalia mutta kyllä sinne sitten varmasti pääsee jossain vaiheessa. Menen heti kun vaan pääsee. Alan sitten käymään siellä pari kertaa viikossa. Odotan että ilmat alkaa lämmetä kunnolla niin menen sinne liikuntapuistoon. Mikä on tuossa lähellä.
Siellä alan sitten kunnolla treenata. Koitan käydä siellä useasti. Niin se on aika sama kuin kävisi salilla. En ole vielä katsonut tämän viikon temppareita. Varmaan katson ne jaksot tänään. Saa nähdä mitä kaikkea siinä on taas tapahtunut. Paljon draamaa varmasti tiedossa.
Katselin koko iltapäivän eilenä jersey shorea. Olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Pakko myös myöntää että olen sen ohjelman fani. Fanitan sitä yhtä paljon kuin big brotheria. Ai niin toukokuussa tulee se julkkis big brother. Pakko katsoa. Innolla jo haluan tietää ketä sinne taloon menee. Se selviää kyllä. Mutta nyt perjantai musiikit soimaan ja alan nauttimaan viikonlopusta.