IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Laitan mun polkupyörän kuntoon.Torstai 15.04.2021 06:44

Kohta on taas viikonloppu. Olen menossa taas varmaan poikaystävän luokse. Ei olla nähty taas pariin viikkoon. Nyt on taas mukavaa päästä taas viettämään aikaa viikonloppuna. Viikko on mennyt todella nopeasti. Tuntuu että äsken oli maanantai niin huomenna on jo perjantai.
Eilenä oli ihana lenkkeily sää. Tänään taas menen lenkille illalla. Hyvää liikuntaa. Mulla on vaan kunto noussut kun olen kävellyt. Mikä on vaan hyvä. Toivon että viimeistään syksyllä pääsee taas salille. Alan siellä sitten käymään pari kertaa viikossa. Se kuntosali on tuossa alle kilometrin päässä. Sinne kävelee täältä viidessä minuutissa. Onneksi ei ole kaukana.
Aijon laittaa mun vanhan polkupyörän kuntoon. Pääsee sillä sitten ajelemaan.
Pääsee nopeasti kauppaan sillä ja kaikkialle. Ei tarvitse aina kävellä.
Aina kun menen verikokeisiin niin pyörällä pääsee nopeasti terveyskeskukseen. Sinne on täältä noin kolme kilsaa. Sitten voi vaan huvikseen ajella pyörällä. Voidaan mennä pyöräilemään vaikka kaverin kanssa. Mun yksi kaveri sai uuden polkupyörän. Kun olin nuorempi niin mä pyöräilin aika paljon. Se oli kivaa. Tänään pitää taas siivota. Alan kohta siivoilemaan. Pyykkiä pesen taas kun kerkiän. Sitten on kiva kun on taas siistiä. Tänään syön pakkasesta ruokaa. Huomenna teen sen lihasuikalekastikkeen riisin kanssa. Onneksi huomenna on sitten paremmin aikaa tehdä ruokaa. Saa rauhassa tehtyä. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Ettei unohdu. Mun ei vielä ensi viikolla tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia vielä riittää. Mulla on seuraavat verikokeet 10 päivä toukokuuta. Puoli yhdeltä. Sain sen ajan eilenä. Sinne on vielä alle kuukausi. Mutta nopeasti tää aika varmasti menee. Menen sitten pyörällä sinne. Jos on hyvä sää. Toivon että aurinko paistaisi.
Mutta nyt alan siivota. Aloitan imuroimalla. Sitten sen jälkeen pesen lattiat. Onneksi tässä aamulla on aikaa siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.