IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen huomannut että mulla on parempi kausi taas. Olen taas pystynyt elämään tätä elämää sairauden kanssa. On ollut hyvä olo koko ajan ja olen nauttinut siitä. Harhoja ja ahdistusta ei ole ollut pitkään aikaan.
Toivon että tämä mun hyvä olo jatkuu vielä. Olen elänyt taas hetken ja päivän kerrallaan. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Lääkkeistä on iso apu. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti. Silloin sain ensimmäisen masennuslääkkeen. Kun mulla alkoi silloin masennus. Psyykelääkkeitä aloin syömään 17 vuotiaana.
Silloin sain sen leponexin. Se lääke onneksi sitten sopi mulle.
Se on hyvä että sen lääkkeen ottaa illalla koska se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Mulla menee sitä 200mg. Sopiva määrä.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Onneksi kahvissa on paljon kofeiinia niin se herättää. Heräsin taas kuudelta. Herään oikeastaan joka aamu siihen aikaan. Olen aamuihminen. Tykkään joka aamu herätä aikaisin koska tiedän että mulla ei ole mikään kiire. Tänään teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Keittopäivä. Mä syön ja teen aina kerran viikossa keiton.
Oli se mikä tahansa keitto. Jauhelihakeitto on yksi mun lempi ruoka.
Teen sitä useasti. Huomenna teen suikalelihakastiketta riisi kanssa.
Olen jo alkanut suunnitella ensi viikon ruokia mitä teen. Kauppalappu on kohta valmis. Menen sitten kauppaan taas ensi viikon alussa.
Sain eilenä pestyä pyykit. Huomenna sitten pesen taas lakanat. Huomenna pitää myös siivota mutta ajattelin jo tänään alkaa siivoilemaan. Saa ainakin puolet tehtyä. Tänään on taas lenkkeilyä.
Aamulenkille menen taas ja sitten vielä illalla. Tulee käveltyä yhteensä taas tunti tänään. Tulee paljon askelia. Lenkkeily tekee hyvää. Mulle ainakin. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Mun paino on ollut nyt koko ajan normaali mistä olen erittäin tyytyväinen. Ei ole noussut yhtään. Mä syön myös aika terveellisesti. Sekin vaikuttaa mun painoon.
Kannattaa liikkua. Suosittelen. Menen sitten taas salille heti kun vaan pääsee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.