IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ensi viikolla paistaa aurinko. :)Sunnuntai 11.04.2021 06:32

Viikonloppu taas kohta vietetty. Mukavaa on ollut. Olin eilenä lenkillä tuolla räntäsateessa. Heitin pitkän lenkin. Siinä meni noin 40 minuuttia.
Tänään pitäisi olla vähän parempi ilma mitä eilenä. Auringon pitäisi paistaa. Ihanaa. Ensi viikolla pitäisi myös paistaa aurinko. Sieltä se kesä tulee pikkuhiljaa. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Nyt jaksaa taas kun on levännyt tämän viikonlopun. Hyvällä fiiliksellä aloitan ensi viikon.
Luulen että ensi viikko menee mukavasti. Tuskin tulee sitä ahdistusta. Tai masennusta. Mutta sitä ei voi koskaan tietää. Päivä kerrallaan vaan.
Tänään aijon katsoa eilisen selviytyjät jakson. Hyvin on aikaa katsoa se.
Farmi tulee myös tänään. Sekin pitää katsoa. Nyt on paljon ohjelmia mitä seurata. On ainakin katsottavaa. Innolla odotan mitä salkkareissa tapahtuu ensi viikolla. Katselin taas jersey shorea eilenä. Tänään jatkuu sen katsominen. Menen taas aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Tulee siinä sitten liikuntaa taas tälle päivälle. Pitää alkaa suunnitella mitä ruokaa syön ensi viikolla. Menen huomenna kauppaan. Tänään on hyvin aikaa suunnitella ne ruoat. Teen kauppalapun valmiiksi. Ai niin mulla on huomenna taas verikokeet. Muistin juuri. Puoli yhdeltä. Pitää mennä piikille että saa sitten taas haettua leponexia. Joudun kerran kuussa käymään verikokeissa. Onneksi siihen on jo tottunut. Onneksi tuo aamukahvi herätti mut. Nyt olen ihan hereillä. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Parasta on se ettei ole kiire. Pyykkiä pitää pestä taas jossain vaiheessa. Pesen tänään varmaan. Kun tulee hyvä hetki.
Nyt alkaa olo helpottaa sen koronarokotteen jälkeen. En ole enää niin väsynyt. Mikä on vaan hyvä. Varoitin parasta kaveria että kun ottaa sen rokotteen niin tulee se väsymys. Mutta se on vaan hyvä että paras kaveri saa myös sen rokotteen. Nyt alan kuunnella musiikkia.
Mistä tulee hyvä fiilis päälle. Aijon nauttia tästä päivästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.