IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla rentoutumaan. Sekä vähän maiseman vaihdosta kun olin poikaystävän luona. Tehtiin kaikkea mukavaa: Saunottiin, tehtiin ruokaa, katsottiin leffoja..käytiin eilenä myös kärkkäisellä pyörimässä. Löysin kesäksi kivat kesähousut mitkä vaan maksoi alle 5 euroa. Hyvä löytö. Muuta en sitten ostanut. Olihan siellä kaikkea kivaa. Kivoja laukkuja, kenkiä, koruja, vaatteita...en tarvitse nyt mitään noista. Paljon oli kyllä porukkaa kärkkäisellä. Mutta oli ihan kiva taas käydä siellä. Katsoo jos menee vaikka sitten seuraavan kerran taas kärkkäiselle kesällä vaikka. Heräsin jo tänään puoli kuusi. Nyt alkaa taas arki niin pitää herätä taas ajoissa. Viikonloppuna mä nukuin pitkään.
Tänään on ohjelmassa lenkkiä, kaupassa pitää käydä, tehdä ruokaa, menen kaverin luokse kylään...on jonkin verran ohjelmaa tänään.
Ei tule tylsää maanantaita. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Mun ei vieläkään tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Kaikkia riittää vielä. Olo on ihan ok tällä hetkellä. Onneksi ei ahdista. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä viikko. Menee taas hetken ja päivän kerrallaan.
Pitää tehdä kohta kauppalappu mitä pitää ostaa kaupasta. Menen kauppaan tuossa päivällä. Otan taas repun mihin saan kaikki ostokset.
Koitan saada pestyä tänään pyykit. Jos pesukone on vaan vapaa. Mulla on aikaa pestä tänään taas pyykkiä. Katsoin eilenä selviytyjät jakson. Menee vaan koko ajan jännäksi se ohjelma. Kristian on mun suosikki siinä. Toivon että se voittaa selviytyjät. Siinä voi kyllä tapahtua ihan mitä vaan. Tänään aijon katsoa eilisen Farmi jakson. Seuraan sitäkin ohjelmaa. On hyvä mun mielestä. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Viime perjantaina ei tullut salkkareita.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja jaan lääkkeet dosettiin. Teen nyt samalla sen kauppalapun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.