IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt taas jaksaa kun on levännyt.Maanantai 12.04.2021 06:44

Taas alkaa uusi viikko ja arki alkaa pyörimään. Tänään mulla on kivasti ohjelmaa. Aamulenkki, pitää mennä verikokeisiin, kaupassa pitää käydä, illalla näen kaveria...ei ole tulossa tylsää päivää. Saa nähdä millainen ilma on tänään ulkona. Mä varaudun siihen että vettä alkaa sataa. Mutta huomisesta lähtien pitäisi paistaa aurinko. Ihanaa. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on. Varmaan masennuslääkettä haen sitten lisää vähän ennen kesää. Olo on ihan ok tällä hetkellä. En vaan jaksanut heti nousta ylös kun kello soi. Aamukahvit on taas juotu.
Nyt olen ihan hereillä taas. Katsoin eilenä sen selviytyjät jakson. Oli jännittävä jakso. Nyt siinä alkaa tapahtumaan. Salkkarit tulee taas tällä viikolla ja innolla odotan mitä kaikkea siinä tapahtuu. Kohta muuten salkkarit jää kesätauolle. Varmaan se viimeinen jakso on taas dramaattinen. Tänään pesen pyykkiä. Maanantai on mun pyykkipäivä.
Sekä torstai. Pitää pestä vaatteita ja pyyhkeitä. On sitten taas puhtaita.
Toivon että vettä ei ala satamaan silloin kun olen menossa sinne verikokeisiin. Mulla on se aika puoli yksi. Syön ennen lähtöä niin jaksaa kävellä. Nyt olo on jo paljon parempi sen koronarokotteen jälkeen.
Alkaa olla normaali olo eikä enää onneksi väsytä. Siinä meni se muutama päivä. Onneksi ei sen enempää. Paras kaveri saa kohta myös sen rokotteen. Hyvä niin sitten kaikilla mun kavereilla on se. Antaa suojan.
Toisen rokotteen me saadaan sitten heinä tai elokuussa.
Sinne on vielä aikaa. Nyt keskityn vaan tähän hetkeen ja päivään.
Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan tämän päivän sekä uuden viikon.
Nyt taas jaksaa kun on levännyt viikonlopun. On paljon energiaa.
Tänään tulee paljon hyötyliikuntaa kun kävelen joka paikkaan tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.