IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappu lähestyy. :)Perjantai 16.04.2021 06:39

Ihanaa viikonloppu alkaa! Hyvin taas selvisin tästä viikosta. Nyt pääsee kunnolla rentoutumaan poikaystävän luokse. Päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Olen lähdössä vasta illalla. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Käydään taas kaupassa ja hakemassa jotain syötävää. Mä varmaan haluan kebab ranskalaisilla. En ole pitkään aikaan syönyt kebabia. Nyt mun tekee mieli.
Se annos maksaa vaan 8 euroa. Siinä riittää paljon syötävää ja maha tulee kyllä täyteen. Heräsin taas kuudelta. Kahvit on juotu taas ja olen ihan hereillä. Alan kohta pakkailemaan kamoja. Eka kirjoitan tämän blogin. Parin viikon päästä on vappu. Varmaan vietän sitä sitten poikaystävän kanssa. Tulee varmasti kiva vappu. Jotain hyvää syötävää ja juotavaa silloin. Toivon että aurinko paistaa. Mutta sitä ei vielä voi tietää minkälainen sää on silloin. Ajattelin pitkästä aikaan alkaa katsomaan taas animea. Löysin yhden sarjan mitä alan katsomaan. Sen niminen kuin "yuru camp" Vaikutti mielenkiintoiselta. Sitä on 12 jaksoa. Viikonloppuna on hyvin sitten aikaa katsoa animea. Otan mun kannettavan mukaan.
Niin katson sillä. En ole vielä kerennyt katsoa temppareita. Varmaan katson tänään tai sitten tuossa viikonloppuna. Saa nähdä mitä kaikkea siinä on taas tapahtunut. Kohta tempparit loppuu. En tiedä oliko tuo kausi nyt niin jännä. Mutta tulipahan katsottua. Innolla odotan taas seuraavaa kautta. big brotheria mä niin odotan. Toukokuussa tulee se julkkis bb. Pakko katsoa. Sitten syksyllä tulee se normaali bb. Paljon big brotheria tänä vuonna. Ihan parasta. Kohta salkkarit jää kesätauolle.
No sitten on taas kiva kun alkaa uudet jaksot syksyllä.
Innolla haluan nähdä vikan salkkarit jakson. Varmaan taas dramaattinen se jakso. Tänään soitan taas parhaalle kaverille. Kysellä miten sillä menee. Ikävä on sitä mutta pian varmasti näemme.
Onneksi voi soitella. Ollaan nyt soiteltu melkein joka päivä.
Mikä on vaan hyvä niin tietää että toisella on kaikki hyvin. Mutta nyt musat soimaan ja alan pakkailemaan kamoja. Kauppalapun voisi tehdä että mitä ostaa kaupasta tänään. Limua ajattelin ainakin ostaa.
Coca colaa. Sitä en ole juonut pitkään aikaan. Ostan sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.