IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt alkaa olla hyvä olo. :)Keskiviikko 28.04.2021 06:47

Eilenä oli paljon parempi päivä mitä maanantaina. Ei eilenä alkanut onneksi ahdistaa. Väsynyt olo oli. Enkä joutunut onneksi eilenä ottaa taas rauhoittavaa. Uskon että tää mun olo tästä paranee nyt. Paska kausi jää nyt taas taakse. Nyt kaikki menee hyvin taas. Päivä kerrallaan. Aamu on lähtenyt taas hyvin käyntiin. Kahvin voimalla. Heräsin taas kuudelta.
Tänään taas lenkkeilyä tiedossa ja ruoanlaittoa. Menen aamulenkille ja sitten vielä illalla lähden heittämään lenkkiä. Toivon että illalla on hyvä ilma. Olin eilenä pitkästä aikaan liikuntapuistossa. Oli kiva treenata siellä.
Katsoo jos vaikka ensi viikolla sitten taas menee sinne. Kun aurinko paistaa. Se paikka on kävelymatkan päässä. Eikä maksa mitään. Odotan jo kovasti että tuo vieressä oleva kuntosali aukeaa. Sitten kun se aukeaa niin menen sinne sitten heti kuntoilemaan. Alan käymään taas pari kertaa viikossa siellä. Niin kuin ennen. Sitten kun syksy taas tulee niin toivon että salille pääsee silloin. Varmaan taas kaverin kanssa mennään yhdessä salille. Ennen käytiin yhdessä kun sali oli auki. Se oli kivaa kun kaveri oli mukana. Kivempi treenata kaverin kanssa kun yksin. Tänään aijon siivota.
Kun mulla on nyt aikaa. Niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Innolla alan siivota. Sitten on kiva kun on siistiä. Sekä pyykit saa taas pestyä. Lakanat pitää vaihtaa sänkyyn. Kivempi nukkua kun on puhtaat lakanat. Olen huomenna menossa sinne apteekkiin. Hakemaan leponexia. On sitä lääkettä sitten taas. Nyt sitä saa taas haettua kun on käynyt verikokeissa. Mulla on seuraava verikoe aika 10 toukokuuta. Päivällä. Onneksi mulla ei ole neulakammoa.
Varmaan sen takia koska joudun joka kuukausi käymään verikokeissa.
Olen tottunut. Mikä on vaan hyvä niin kestää sen piikin.
Mutta nyt otan aamulääkkeet ettei unohdu. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Nyt en murehdi mistään vaan koitan nauttia elämästä.
Mulla on paljon hyviä asioita elämässä. Olen niistä onnellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.