IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta varmaan pääsee taas salille?Keskiviikko 21.04.2021 07:09

Keskiviikko. Nopeasti tää viikko taas menee. Tänään mä heräsin vasta puoli seitsemältä. Mun piti jo kuudelta herätä mutta sammutin herätyskellon. No ei se mitään. Näin käy välillä. Olo on hyvä tällä hetkellä. Eilenä mulla oli todella kireä olo ja kiva päänsärky. Mutta meni onneksi ohi. Nyt taas jaksaa kun on nukkunut hyvin taas. Olen siitä tyytyväinen että nukun joka yö todella hyvin. Uni on mulle todella tärkeää. Jaksaa hyvin seuraavana päivänä kun on nukkunut. En edes herää koskaan yöllä. Nukun aamuun asti. Sekin on hyvä kun ottaa leponexit illalla niin se lääke rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Tuli tehtyä eilenä hyvää lohikeittoa. Yksi mun lempi ruoka tällä hetkellä. Helppo ja aika nopea.
Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää. Tykkään tehdä noita keittoja. Mulla on aina kerran viikossa joku keitto. Tänään ajattelin jo alkaa siivoilla.
Niin huomenna ei ole taas niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pitää pestä huomenna taas. Onneksi mulla ei ole huomenna aamulla mikään kiire. Saa rauhassa siivota ja pestä pyykkiä. Tänään taas tottakai lenkkeilyä. Aamulenkille tottakai taas ja sitten vielä menen illalla. Tulee käveltyä sitten taas yhteensä tunti. Tekee vaan hyvää ja kunto nousee.
Kuulin parhaalta kaverilta eilenä sellaisia uutisia että kuntosalit aukeaa varmaan. Jos aukeaa niin mä menen varmaan heti sinne. Olen niin odottanut että pääsee salille. Innolla menen sinne sitten taas.
Alkaa treenaaminen. Lihakset saavat vähän liikettä kun pääsee laitteisiin. Lenkkeily on ollut hyvää liikuntaa mulle. Saa raitista ilmaa ja
tekee mielelle hyvää. Suosittelen lenkkeilyä. Mulla se lievittää myös masennusta ja ahdistusta. Nyt pitää nauttia auringosta koska kohta alkaa vesisateet tällä viikolla. No ilma raikastuu kun sataa vähän vettä Sekä tekee luonnolle ihan hyvää. Huomenna maksan kaikki laskut kun tulee rahaa. Sitten niitä ei tarvitse miettiä. Alan nyt siivoilemaan.
Syön hetken päästä aamupalan. Eli puuroa. Paras aamupala. Pitää nälän poissa hetken aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.