IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa kun aurinko paistaa ja on lämmin!Keskiviikko 12.05.2021 06:43

Edelleen on nyt ollut aika väsynyt olo. Mutta eilinen päivä oli paljon parempi mitä maanantai. Eilenä mua ei onneksi ahdistanut kauheasti.
Selvisin. Ainakin aurinko paistaa mikä piristää mun mieltä paljon. Aamu lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Heräsin ennen herätyskelloa. Aamukahvit on juotu.
Ulkona on jo aika lämmin. Ihan kiva. Kesä alkaa jo olla pikkuhiljaa. Ihanaa. Uskon että tästä on tulossa hyvä ja mukava kesä. Aijon viettää paljon aikaa sitten kavereiden kanssa. Tehdään kaikkea kivaa kesällä.
Sekä vietän aikaa myös poikaystävän kanssa. Olen niin onnellinen että mulla on ihanat kaverit. Ilman niitä mä en selviäisi. Pitää alkaa siivoilla kohta. Siivoan taas tänään niin huomenna ei sitten taas ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna. En eilenä jaksanut pestä. Huomenna uusi yritys. Huomenna on pyhäpäivä. Mulla ei ole mitään ihmeellistä huomenna. Paitsi ruoanlaitto. Sekä siivous. Menen varmaan tänään apteekkiin. Saa taas haettua lääkkeet. Masennuslääke pitää hakea. Huomasin että mulla alkaa kohta loppua myös karpalokapselit.
Niitä pitää myös sitten ostaa taas lisää. Syön karpalokapseleita joka päivä. Otan aina ne illalla iltalääkkeiden kanssa. Mulla ei ole ollut mitään tulehduksia kun olen syönyt niitä joka päivä. Suosittelen. Ei onneksi maksa kauheasti. Hyvin pystyy aina ostamaan niitä. Joko pienen paketin tai ison paketin. Haluan pitää itsestäni huolta. Mun pitää tässä kuussa hankkia uudet henkkarit. Mulla vanhenee edelliset henkkarit tämän vuoden heinäkuussa. No onneksi sillä asialla ei ole vielä mikään kamala kiire. Mutta tässä kuussa koitan jo hankkia ne.
Tänään aijon ulkoilla paljon taas. Nyt kun aurinko paistaa.
Pakko nauttia nyt lämmöstä. Ihanaa. Mun pitää varmaan kohta ostaa sitä aurinkorasvaa. No onneksi tokmannilla myydään niin käyn sieltä sitten hakemassa. Ei se maksa kun jotain 12 euroa. Mulla on niin herkkä iho että joudun käyttämään aurinkorasvaa. Iho muuten palaa.
Toivon että tänään ei ahdistus iske. Mutta jos se taas tulee niin tulee.
Varaudun siihen. Jos tulee taas niin huono olo, niin sitten otan taas sen rauhoittavan. Mikä sitten onneksi heti helpottaa mun oloa.
Sitä ei voi aina tietää mitä päivä tuo tullessaan. Voi olla hyvä päivä tai sitten paska päivä.

Eilenä se ahdistus iski.Tiistai 11.05.2021 06:59

Eilenä oli huono päivä. Mua alkoi ahdistaa siinä vaiheessa kun menin kauppaan verikokeiden jälkeen. Sitten kun pääsin kotiin niin otin sen rauhoittavan. Olo helpottui heti. Loppu päivä meni sitten hyvin. Ei enää ahdistanut. Sain myös onneksi nukuttua viime yönä. Kävin iltalenkillä vielä mikä myös rentoutti. Nyt tämä aamu on lähtenyt mukavasti käyntiin.
Voi olla että tänään se ahdistus saattaa tulla. Jos tulee niin tulee.
Varaudun siihen. Nyt mä taas koitan elää hetken ja päivän kerrallaan. Koitan vaan ajatella että kyllä mä selviän. Nyt on taas vähän huonompi kausi. Mutta tää olisi tullut enemmin tai myöhemmin. Välillä elämä ei aina ole helppoa. Tänään mä teen ruoaksi mifu pastavuokaa mitä en ole ennen tehnyt. Siinä on taas hyvä ruoka. Mulla on aikaa tehdä se. Ei ole mikään kiire. Ajattelin kokeilla jotain uutta. Kiva tehdä sellaisia ruokia mitä ei ole ennen tehnyt. Löysin sen ohjeen netistä. Huomenna teen sitten lohikeittoa. Ylihuomenna taas kanaa ja riisiä. En ole vieläkään käynyt apteekissa. Varmaan tuossa loppuviikosta menen sinne niin saa masennuslääkkeet haettua. Nyt kun on käynyt taas verikokeissa niin saa haettua leponexit. Mun ei vielä tarvitse niitä hakea. Koska kävin apteekissa viime viikolla hakemassa ne. Ne riittävät pariksi viikoksi.
Tänään näköjään paistaa taas aurinko. Ihanaa. Aijon taas ulkoilla paljon tänään. Aamulenkille tottakai taas. Eilenä mä olin aamulla väsynyt niin en silloin jaksanut lähteä aamulenkille. Tänään uusi yritys. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Aamupalaksi syön puuroa. Niin jaksaa lenkkeillä. Pyykkiä pitäisi taas jossain vaiheessa pestä.
Katson jos tänään olisi aikaa. Eilenä mä en jaksanut pestä.
Väsytti liikaa. Mutta onneksi tuo aurinko piristää vähän mun mieltä.
Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Toivon että tänään olisi vähän parempi päivä mitä eilenä. Onneksi salkkarit tulee taas niin on jotain katsottavaa. Siinä on taas alkuviikosta tapahtunut vaikka mitä. Innolla odotan taas tämän päivän jaksoa. En eilenä jaksanut katsoa rantabaari jaksoa vaan menin silloin nukkumaan. No katson sen jakson tänään.
Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja alan siivota keittiötä.
Pitää tiskata myös.

Väsynyt fiilis.Maanantai 10.05.2021 06:51

Maanantai. Viikon paskin päivä. Ulkona on todella kiva ilma. Vettä vaan sataa. Kiva kävellä tänään tuonne terveyskeskukseen verikokeisiin. Pakko ottaa sateenvarjo mukaan ettei kastu pahasti. Aamulla oli semmoinen olo ettei olisi jaksanut nousta ylös. Mutta pääsin ylös. Join äsken aamukahvit.
Aamu lähtenyt vähän hitaasti käyntiin. Olo on vähän vielä väsynyt.
Pitää taas tänään jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Masennuslääkettä haen tällä viikolla. Niin sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Leponexia pystyy taas hakemaan kun on käynyt verikokeissa. Kun olen käynyt verikokeissa niin menen kauppaan. Olen jo suunnitellut ruokia. Mitä teen tällä viikolla.
Menen aamulenkille taas ellei sada ihan kaatamalla vettä. Olin eilenä lenkillä iltapäivällä niin ehdin tehdä sen lenkin ennen kun vesisade tuli.
Saa nähdä millainen viikko on tulossa. Varaudun siihen että saatan olla tällä viikolla väsynyt. Koska viime viikko meni ihan hyvin. Jos tämä viikko menee taas päin persettä niin se menee. Mä selviän siitä varmaan jotenkin. Nyt vaan taas hetki ja päivä kerrallaan. En aijo todellakaan miettiä vielä huomista. Keskityn taas tähän päivään. Jos mulle iskee taas ahdistus niin sitten se tulee. Onneksi on rauhoittavia. Mitkä auttaa siihen jos tulee todella huono olo. Odotan taas että aurinko tulee taas esiin.
Piristäisi paljon mieltä kun taas vesiade. Huomenna vissiin pitäisi paistaa aurinko. Katselin taas eilenä jersey shorea. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Ihan paras. Olen Pauly D fani. Niin mahtava tyyppi. Positiivinen ja iloinen. Ihan niin kuin minä. Mulla on vielä pari kautta jersey shorea jäljellä. Toivon kovasti että tulee uusia kausia siitä. Olen ohjelman fani. Aloin katsomaan jerseys shorea viime vuoden lopulla. Olin ensin että mikä ohjelma tämä on? Aloin vaan katsomaan. Siinä on paljon draamaa. Pakko sanoa.
Saa nähdä mitä kaikkea salkkareissa tapahtuu tällä viikolla. Innolla haluan nähdä. Varmasti vaikka mitä.
Viikonloppu mennyt tähän asti mukavasti. Huomenna alkaa uusi viikko. Sekä huomenna mulla on taas verikokeet. Puoli yhdeltä on aika. Pitää mennä sinne taas että saa sen jälkeen haettua leponexit. Huomenna vissiin sataa vettä? Jos sataa niin pitää ottaa sateenvarjo mukaan.
Ettei kastu pahasti. Siinä tulee taas samalla lenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Sinne on täältä noin kolme kilsaa. Olo on edelleen aika hyvä. Nyt kun on saanut taas levättyä niin jaksaa aloittaa ensi viikon.
Huomenna sitten taas kauppaan hakemaan viikon ruoat. Menen heti aamusta kauppaan. En ole vielä tehnyt kauppalappua. Teen sen tänään jossain vaiheessa. Onneksi tässä viikonloppuna oli taas aikaa suunnitella ruoat. En ole vielä katsonut selviytyjiä. Katson sen eilisen jakson tänään jossain vaiheessa. Saa nähdä kuka tällä kertaa tippui siitä? En halua vielä tietää kuka. Katselin eilisen illan big brotheria. Olen edelleen pari jaksoa jäljessä siinä. Mutta pysyn kärryillä. Mitä siinä tapahtuu. Tänään taas jatkuu katsominen. Olin eilenä iltapäivällä liikuntapuistossa pitkästä aikaan. Tein siinä samalla lenkin. Treenasin vähän siellä. Oli aika piristävää. Katsoo jos ensi viikolla menee taas liikuntapuistoon kun ilmat alkaa kunnolla lämmetä. Voi siellä vähän treenata. Edelleen odotan jo kovasti että pääsee sinne salille. Mä niin kaipaan sitä. Menen sinne sitten heti kun vaan pääsee. Alan käymään pari kertaa viikossa. Saa sitten kaikki lihakset taas liikettä. Mikä tekee vaan hyvää. Aamu taas on lähtenyt mukavasti käyntiin. Ulkona paistaa aurinko. Tänään pitää ulkoilla taas paljon. Vielä nauttia vaan auringosta kun vaan pystyy. Ennen kun taas tulee vesisateet. Pyykkiä pitää pestä taas jossain vaiheessa. Varmaan tuossa huomenna. Tai ylihuomenna.
Niillä ei ole mikään kiire. Mutta. Tästä tulee varmasti mukava päivä. Aijon vaan nauttia ja olla.

Olen onnellinen. :)Lauantai 08.05.2021 06:46

Lauantai aamu. Heräsin äsken. Ihanaa kun ei ole kiire. Sai taas juoda aamukahvit rauhassa. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aamulenkki tottakai ja menen vielä iltapäivällä lenkille ja käyn tokmannilla hakemassa vähän sipsiä. Herkuttelen tänään sipsillä. Suklaata en aijo ostaa koska mä söin sitä alkuviikosta. Pidän suklaan syömisestä taukoa. Onneksi ei tee nyt mieli. Olo on edelleen aika rauhallinen ja hyvä. Nyt kun lepäilee taas viikonlopun niin jaksaa taas ensi viikon. Suunnitelen taas tänä viikonloppuna ruokia mitä teen ensi viikolla. Menen sitten kauppaan ensi viikon maanantaina. Aamulla. Nyt on ollut todella hyvä että mua ei ole ahdistanut moneen päivään tai ollut mitään masennusta. Toivon että ensi viikollakaan mikään noista ei tulisi. Mutta sitä ei voi tietää ja nuo olot tulee sitten taas ihan yllättäen. Varaudun siihen. Ei voi tietää. Hetki ja päivä kerrallaan vaan taas. Uskon että viikonloppu sujuu mukavasti.
Aijon taas ulkoilla paljon mikä tekee vaan hyvää. Saa raitista ilmaa.
Mikä sitten tekee aivoille hyvää. Ensi viikolla pitää mennä taas apteekkiin. Haen masennuslääkkeet. On sitten niitä taas muutamaksi kuukaudeksi.
Olen syönyt masennuslääkettä 14 vuotiaasta asti. Mulla on masennuslääke vaihtunut aina vuosien aikana. Nyt tällä hetkellä mulla on todella hyvä masennuslääke mikä auttaa aika paljon. En todellakaan aijo lopettaa sen syömistä. Se oikeasti auttaa tuohon masennukseen ja on samalla hyvä ahdistus lääke. Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Mulla on paljon hyviä asioita mun elämässä. Mistä olen todella kiitollinen ja onnellinen. Tärkein asia on mun kaverit. Ilman niitä mä en jaksaisi tai selviäisi. Mä rakastan niitä todella paljon ja mä rakastan myös todella paljon mun poikaystävää.
Mulla ja poikaystävällä menee todella hyvin tällä hetkellä.
Olen siitä iloinen ja onnellinen. Meillä on todella hyvä parisuhde ja nyt ollaan oltu 11 vuotta yhdessä. Rakastamme edelleen toinen toisiamme.
Ihanaa kun elämässä on paljon rakkautta. Se antaa mulle paljon voimaa.

Eilenä oli ihan paras päivä. :)Perjantai 07.05.2021 06:45

Oli niin ihanaa nähdä paras kaveri eilen. Voi sitä riemun määrää. Juotiin teetä, syötiin pullaa ja juteltiin. Tuntui oudolta nähdä toinen kunnolla puolen vuoden jälkeen. Sovittiin että näemme sitten taas ensi viikolla joku päivä. Viikonloppu taas alkaa ja mulla ei ole mihinkään mikään kiire.
Aijon vaan olla ja nauttia. Kerätä taas voimia ensi viikkoon. Käyn tänään lidlissä. Kävin eilenä tokmannilla ennen kun menin parhaan kaverin luokse. Löysin sieltä kivan t-paidan mikä maksoi vaan 6 euroa. Se oli mustan värinen ja siinä oli kiva teksti. Hyvä kesäpaita. Aijon pitää sitä sitten kesällä. Olo on ollut edelleen hyvä. Päivä ja hetki kerrallaan vaan niin kaikki menee hyvin. En aijo stressata mistään. Tänään taas tottakai aamulenkki. Sekä menen illalla lenkille. Nyt kun on hyvä sää niin pitää nauttia. Siitä että voi ulkoilla. Tekee vaan hyvää. Heräsin taas kuudelta.
Jaksoin nousta heti kun kello soi. Aloin keittämään aamukahvia. Isolla kupillisella kahvia päivä lähtee aina käyntiin. Siitä tulikin mieleen että kahvia voisi ostaa lisää. Ostan kun menen lidliin. Nyt on kyllä hyvä sää kävellä kauppaan. Otan repun niin saa siihen pakattua kaikki.
Sain kunnolla siivottua eilenä. Vein matot pihalle tuulettumaan ja imuroin joka nurkan. Sekä moppasin. Jopa sohvan takaa. Siellä oli aika kivasti kertynyt roskaa. Mutta nyt se on siivottu. Nyt on ihan kiva kun on taas siistiä. Tänään mä aijon pitää big brother katsomismaratoonin. Katson kaikki bb jaksot mitä en ole vielä nähnyt. Mulla on hyvin aikaa katsoa tänään. Olen kyllä lukenut uutisia ketkä ovat jo lähteneet talosta. Ei se mitään katson ne jaksot silti. Aijon tuossa viikonloppuna jatkaa jersey shoren katsomista. Eilenä mä katoin sitä taas yhden jakson. Salkkareissa on taas tapahtunut vaikka mitä. Sekin menee aika mielenkiintoisemmaksi. Odotan jo innolla seuraavaa jaksoa.
Kohta salkkarit jää kesätauolle. Tajusin juuri. No syksyllä sitten taas jatkuu uusin jaksoin. Varmaan taas vika jakso on dramaattinen. Saa nähdä kuoleeko kukaan?

Mä ja paras kaveri näemme tänään!Torstai 06.05.2021 07:08

Nyt se päivä vihdoinkin koitti. Mä ja paras kaveri näemme taas. Olen menossa illalla sen luokse kylään. Ajattelin ostaa ylläriksi vaikka pullaa niin juodaan pullakahvit. Puoleen vuoteen ei olla kunnolla nähty tämän koronan takia. Mutta nyt kun me saatiin rokotukset, niin elämä on paljon helpompaa. On ollut todella kova ikävä parasta kaveria. Olen ollut myös huolissani hänestä koska sillä on ollut nyt viime aikoina vaikeaa. Mutta nyt sillä on taas kaikki hyvin. Olen soitellut parhaalle kaverille melkein joka päivä. Olo itsellä tällä hetkellä on hyvä. Viikko mennyt hyvin tähän asti.
Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Huomenna menen taas käymään kaupassa. Pitää ostaa lisää kahvia ja ajattelin ostaa sipsiä.
Limua mulla on niin sitä ei tarvitse ostaa. Olen taas pari bb jaksoa jäljessä. Katson ne tänään kun mulla on aikaa. Sitten kun olen eka saanut siivottua. Alan kohta siivoilemaan. Kirjoitan eka blogin. Pyykkiä pitää myös pestä tänään. Lakanat ja vaatteet. Laitan ne pyykit tässä jossain vaiheessa aamua koneeseen. Matot vien ulos tuulettumaan.
Olin eilenä lenkillä vesisateessa. Se oli aika virkistävää. Ei onneksi ihan satanut kaatamalla. Mulla oli sateenvarjo mukana. Tänään aijon mennä päivällä taas lenkille. Jos sataa niin sataa. Otan sateenvarjon mukaan.
Pakko päästä lenkille. Satoi tai paistoi. En ole ihan vielä päättänyt mitä ruokaa teen tänään. Se on joka tapauksessa uuniruoka. Onneksi mun ei tarvitse kauhealla kiireellä tehdä ruokaa. Vaan ihan rauhassa.
Inhoan jos kauhealla kiireellä joutuu tekemään kaikki. Siitä en tykkää.
Ihanaa kun ei ole yhtään nyt ahdistanut. Ollut koko ajan hyvä fiilis päällä. Tästä tulee super hyvä päivä koska näkee parhaan kaverin.
Paras kaveri asuu ihan tuossa lähellä. Sen luokse kävelee viidessä minuutissa. Ihanaa kun ei asu kaukana. Nyt vien matot pihalle ja alan siivota. Saa kaiken tehtyä tässä aamun aikana. Sitten siivouksen jälkeen alan tekemään ruokaa ja katsomaan Big brotheria.

Sain haettua leponexit.Keskiviikko 05.05.2021 06:58

Viikko on mennyt tähän asti todella hyvin. On ollut hyvä olo. Ihanaa kun ei yhtään masenna tai ahdista. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Kun vaan pystyy. Tein eilenä ruoaksi jauhelihakeittoa. Siitä tuli tosi hyvää. Tänään mä teen kinkkukastiketta ja pastaa. En ole pitkään aikaan tehnyt kinkkukastiketta. Se on yksi mun lempi ruoka. Kävin eilenä apteekissa.
Nyt on taas leponexia. Ensi viikolla käyn hakemassa ne masennuslääkkeet. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Nyt on ollut todella hyvä etten ole joutunut syömään rauhoittavia. Hyvin olen pärjännyt taas ilman niitä. Hyvä minä. Syön niitä sitten taas kun mikään muu keino ei auta. Sain eilenä katsottua big brotheria. Tänään pitää taas katsoa. Saa nähdä kuka tippui nyt ekana talosta. En ole vielä katsonut eilistä jaksoa.
Alan jo taas tänään siivota. Niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa. Matot aijon viedä tuulettumaan. Teen silleen matoille aina pari kertaa vuodessa. Kävin eilenä kaupassa taas samalla kun kävin apteekissa. Ostin vähän limua, teetä ja hunajaa. Nyt on taas hunajaa mitä voi laittaa teen sekaan. Se on yksi mun lempi juoma. Vihreää teetä mihin laittaa hunajaa. Aika terveellinen juoma. Mielummin juon sitä juomaa kun taas kahvia. Olen viikonlopun nyt täällä. En ole lähdössä mihinkään. Aijon taas vaan olla ja kerätä voimia. Niin jaksaa sitten seuraavan viikon. Päätin etten juo nyt vähään aikaan mitään viiniä. Hyvä pitää vähän taukoa sen juomisesta. Nyt olen ihan limulinjalla. Juon vaan limua. Pian näemme parhaan kaverin kanssa. Ei mene enää kauaa. Varmaan enää viikko niin näemme. Ihanaa.
Me ei olla kunnolla nähty melkein puoleen vuoteen. Onneksi paras kaveri sai nyt sen koronarokotteen. Nyt kun meidät molemmat on rokotettu, niin on turvallista taas nähdä. Mutta. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin ja menen taas aamulenkille tuossa myöhemmin.
Saa lenkin heitettyä. Katsoo millainen ilma on sitten illalla. Menen lenkille taas silloin jos on hyvä sää. Aijon taas liikkua niin paljon kun vaan pystyy. Tekee hyvää. Kropalle ja päälle.

En ole vielä katsonut Big brotheria.Tiistai 04.05.2021 07:40

Heräsin tänään vasta vähän ennen seitsemää vaikka mun piti jo kuudelta herätä. No ei se mitään. En onneksi nukkunut pahasti pommiin. Kerkesin hyvin keittää aamukahvit. Olo alkaa olla taas parempi viikonlopun jälkeen. Eilenä mulla oli vielä väsynyt fiilis mutta ei onneksi ahdistanut. Uskon että tää päivä menee pirteämmin. Olen saanut nukuttua hyvin taas viime yönä niin jaksaa taas. Kävin eilenä illalla lenkillä. Ei onneksi satanut vettä. Oli hyvä ilma. Tänään on taas aamulenkkiä. Menen aamulenkille taas tuossa myöhemmin. Sitten kun tulen lenkiltä, niin alan varmaan tekemään ruokaa. En ole vielä tiedä teenkö keiton vai uuniruoan. Jompi kumpi.
En ole vieläkään katsonut sitä uutta big broheria. Koitan tänään saada katsottua ne jaksot. Mulla on onneksi aikaa nyt katsoa. Pakko sanoa että sinne taloon meni sellaisia julkkiksia mitä en tunne? Oli siellä ainakin salkkareista yksi tyyppi. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu.
Leponexia pitää seuraavaksi hakea. Onneksi apteekkiin ei ole pitkä matka. Kävelymatkan päässä. Ajattelin jos tänään menisi sinne apteekkiin. Sitten kun olen tehnyt ruoan ja syönyt. Teen silleen niin siinäkin tulee samalla ulkoilua. Hyötyliikuntaa kun kävelee apteekkiin. Tulee askelia.
Paino on tällä hetkellä todella hyvä. Olen normaalipanoinen. Pääsin siihen tavoitteeseen. Mä lenkkeilen paljon ja teen aika terveellistä ruokaa.
Olen jättänyt kokonaan kaikki herkut viikolla ja mä aina pidän herkuttelupäivän viikonloppuisin. Mulla ei onneksi tule mitään sokerihimoa viikolla mikä on hyvä. Mä juon vaan viikolla vettä, teetä ja mustaa kahvia. Viikonloppuna sitten sallin juoda sokerijuomia.
Mulla on aika hyvä tasapaino mun elämässä. Aijon pitää siitä kiinni. Se on tärkeää että nukkuu hyvin, syö hyvin ja liikkua paljon.
Niin silloin on aika hyvä olo. Ainakin mulla tuo toimii. Mutta alan kohta syömään aamupuuroa ja alkaa siivoilla vähän. Kuuntelen samalla jotain hyvää musiikkia.

Oli mukava vappu.Maanantai 03.05.2021 06:58

Nyt on vappu vietetty. Oli mukavaa viettää sitä poikaystävän kanssa. Meillä oli todella hauskaa ja mukavaa. Syötiin pihviä, makkaraa ja perunasalaattia tuossa lauantaina. Perjantaina käytiin subwayssa hakemassa subit. Juotiin vappuna. Mä join omenaviiniä ja siideriä. Omenaviini on mun lempi viini. Oli hyvää. Saunottiin vappuna. Oli kunnon löylyt. Oli rentouttavaa päästä pitkästä aikaan taas saunaan. Poikaystävällä on kunnon puusauna. Nopeasti viikonloppu taas meni ja nyt alkaa uusi viikko. Heräsin kuuden jälkeen taas. Menin jo eilenä nukkumaan vähän ennen kahdeksaa. Pikkasen väsytti kun tuli valvottua viikonloppuna. Nyt kun on nukkunut hyvin taas niin jaksaa. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Eilenä mulla oli vähän pää kipeä mutta meni onneksi ohi. Johtui varmaan siitä viinistä. Tänään pitää mennä kauppaan tässä aamulla että saa ruoat ostettua. Tarkistan kauppalapun mitä pitää ostaa kaupasta. Onneksi ulkona näköjään on vielä hyvä sää. Tällä viikolla pitäisi olla pilvistä ja vettä sataa. Pitää katsoa millainen sää on illalla jos lähden lenkille. Tänään jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea tällä viikolla sitä leponexia. En ole vieläkään hakenut. Masennuslääkkeet riittävät vielä tälle viikolle niin sitten ensi viikolla käyn niitä hakemassa lisää. Salkkarit tulee taas tänään. Pakko katsoa. Sekä rantabaari. Ai niin! Se big brother julkkis kausi alkoi! Muistin nyt. Pakko katsoa se eka jakso sitten kun tulee hyvä hetki. Mä en ole edes vielä kuullut tai lukenut ketä julkkiksia sinne taloon menee.
Pakko mennä lukemaan kohta netistä. Jee kivaa kun bb alkoi ja syksyllä tulee taas. paljon big brotheria tänä vuonna. Ihan parasta.
Pitää pestä pyykkiä tänään. Mulla on kiva pyykkivuori. Onneksi on aikaa pestä tänään. Alan sitten pesemään kun pääsen kaupasta kotiin.
Mutta aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis.
Kiitos aamukahvin. Join ison kupin mustaa kahvia.