IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt se päivä vihdoinkin koitti. Mä ja paras kaveri näemme taas. Olen menossa illalla sen luokse kylään. Ajattelin ostaa ylläriksi vaikka pullaa niin juodaan pullakahvit. Puoleen vuoteen ei olla kunnolla nähty tämän koronan takia. Mutta nyt kun me saatiin rokotukset, niin elämä on paljon helpompaa. On ollut todella kova ikävä parasta kaveria. Olen ollut myös huolissani hänestä koska sillä on ollut nyt viime aikoina vaikeaa. Mutta nyt sillä on taas kaikki hyvin. Olen soitellut parhaalle kaverille melkein joka päivä. Olo itsellä tällä hetkellä on hyvä. Viikko mennyt hyvin tähän asti.
Huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Huomenna menen taas käymään kaupassa. Pitää ostaa lisää kahvia ja ajattelin ostaa sipsiä.
Limua mulla on niin sitä ei tarvitse ostaa. Olen taas pari bb jaksoa jäljessä. Katson ne tänään kun mulla on aikaa. Sitten kun olen eka saanut siivottua. Alan kohta siivoilemaan. Kirjoitan eka blogin. Pyykkiä pitää myös pestä tänään. Lakanat ja vaatteet. Laitan ne pyykit tässä jossain vaiheessa aamua koneeseen. Matot vien ulos tuulettumaan.
Olin eilenä lenkillä vesisateessa. Se oli aika virkistävää. Ei onneksi ihan satanut kaatamalla. Mulla oli sateenvarjo mukana. Tänään aijon mennä päivällä taas lenkille. Jos sataa niin sataa. Otan sateenvarjon mukaan.
Pakko päästä lenkille. Satoi tai paistoi. En ole ihan vielä päättänyt mitä ruokaa teen tänään. Se on joka tapauksessa uuniruoka. Onneksi mun ei tarvitse kauhealla kiireellä tehdä ruokaa. Vaan ihan rauhassa.
Inhoan jos kauhealla kiireellä joutuu tekemään kaikki. Siitä en tykkää.
Ihanaa kun ei ole yhtään nyt ahdistanut. Ollut koko ajan hyvä fiilis päällä. Tästä tulee super hyvä päivä koska näkee parhaan kaverin.
Paras kaveri asuu ihan tuossa lähellä. Sen luokse kävelee viidessä minuutissa. Ihanaa kun ei asu kaukana. Nyt vien matot pihalle ja alan siivota. Saa kaiken tehtyä tässä aamun aikana. Sitten siivouksen jälkeen alan tekemään ruokaa ja katsomaan Big brotheria.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.