IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli ihan paras päivä. :)Perjantai 07.05.2021 06:45

Oli niin ihanaa nähdä paras kaveri eilen. Voi sitä riemun määrää. Juotiin teetä, syötiin pullaa ja juteltiin. Tuntui oudolta nähdä toinen kunnolla puolen vuoden jälkeen. Sovittiin että näemme sitten taas ensi viikolla joku päivä. Viikonloppu taas alkaa ja mulla ei ole mihinkään mikään kiire.
Aijon vaan olla ja nauttia. Kerätä taas voimia ensi viikkoon. Käyn tänään lidlissä. Kävin eilenä tokmannilla ennen kun menin parhaan kaverin luokse. Löysin sieltä kivan t-paidan mikä maksoi vaan 6 euroa. Se oli mustan värinen ja siinä oli kiva teksti. Hyvä kesäpaita. Aijon pitää sitä sitten kesällä. Olo on ollut edelleen hyvä. Päivä ja hetki kerrallaan vaan niin kaikki menee hyvin. En aijo stressata mistään. Tänään taas tottakai aamulenkki. Sekä menen illalla lenkille. Nyt kun on hyvä sää niin pitää nauttia. Siitä että voi ulkoilla. Tekee vaan hyvää. Heräsin taas kuudelta.
Jaksoin nousta heti kun kello soi. Aloin keittämään aamukahvia. Isolla kupillisella kahvia päivä lähtee aina käyntiin. Siitä tulikin mieleen että kahvia voisi ostaa lisää. Ostan kun menen lidliin. Nyt on kyllä hyvä sää kävellä kauppaan. Otan repun niin saa siihen pakattua kaikki.
Sain kunnolla siivottua eilenä. Vein matot pihalle tuulettumaan ja imuroin joka nurkan. Sekä moppasin. Jopa sohvan takaa. Siellä oli aika kivasti kertynyt roskaa. Mutta nyt se on siivottu. Nyt on ihan kiva kun on taas siistiä. Tänään mä aijon pitää big brother katsomismaratoonin. Katson kaikki bb jaksot mitä en ole vielä nähnyt. Mulla on hyvin aikaa katsoa tänään. Olen kyllä lukenut uutisia ketkä ovat jo lähteneet talosta. Ei se mitään katson ne jaksot silti. Aijon tuossa viikonloppuna jatkaa jersey shoren katsomista. Eilenä mä katoin sitä taas yhden jakson. Salkkareissa on taas tapahtunut vaikka mitä. Sekin menee aika mielenkiintoisemmaksi. Odotan jo innolla seuraavaa jaksoa.
Kohta salkkarit jää kesätauolle. Tajusin juuri. No syksyllä sitten taas jatkuu uusin jaksoin. Varmaan taas vika jakso on dramaattinen. Saa nähdä kuoleeko kukaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.