IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En ole vielä katsonut Big brotheria.Tiistai 04.05.2021 07:40

Heräsin tänään vasta vähän ennen seitsemää vaikka mun piti jo kuudelta herätä. No ei se mitään. En onneksi nukkunut pahasti pommiin. Kerkesin hyvin keittää aamukahvit. Olo alkaa olla taas parempi viikonlopun jälkeen. Eilenä mulla oli vielä väsynyt fiilis mutta ei onneksi ahdistanut. Uskon että tää päivä menee pirteämmin. Olen saanut nukuttua hyvin taas viime yönä niin jaksaa taas. Kävin eilenä illalla lenkillä. Ei onneksi satanut vettä. Oli hyvä ilma. Tänään on taas aamulenkkiä. Menen aamulenkille taas tuossa myöhemmin. Sitten kun tulen lenkiltä, niin alan varmaan tekemään ruokaa. En ole vielä tiedä teenkö keiton vai uuniruoan. Jompi kumpi.
En ole vieläkään katsonut sitä uutta big broheria. Koitan tänään saada katsottua ne jaksot. Mulla on onneksi aikaa nyt katsoa. Pakko sanoa että sinne taloon meni sellaisia julkkiksia mitä en tunne? Oli siellä ainakin salkkareista yksi tyyppi. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu.
Leponexia pitää seuraavaksi hakea. Onneksi apteekkiin ei ole pitkä matka. Kävelymatkan päässä. Ajattelin jos tänään menisi sinne apteekkiin. Sitten kun olen tehnyt ruoan ja syönyt. Teen silleen niin siinäkin tulee samalla ulkoilua. Hyötyliikuntaa kun kävelee apteekkiin. Tulee askelia.
Paino on tällä hetkellä todella hyvä. Olen normaalipanoinen. Pääsin siihen tavoitteeseen. Mä lenkkeilen paljon ja teen aika terveellistä ruokaa.
Olen jättänyt kokonaan kaikki herkut viikolla ja mä aina pidän herkuttelupäivän viikonloppuisin. Mulla ei onneksi tule mitään sokerihimoa viikolla mikä on hyvä. Mä juon vaan viikolla vettä, teetä ja mustaa kahvia. Viikonloppuna sitten sallin juoda sokerijuomia.
Mulla on aika hyvä tasapaino mun elämässä. Aijon pitää siitä kiinni. Se on tärkeää että nukkuu hyvin, syö hyvin ja liikkua paljon.
Niin silloin on aika hyvä olo. Ainakin mulla tuo toimii. Mutta alan kohta syömään aamupuuroa ja alkaa siivoilla vähän. Kuuntelen samalla jotain hyvää musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.