IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli mukava vappu.Maanantai 03.05.2021 06:58

Nyt on vappu vietetty. Oli mukavaa viettää sitä poikaystävän kanssa. Meillä oli todella hauskaa ja mukavaa. Syötiin pihviä, makkaraa ja perunasalaattia tuossa lauantaina. Perjantaina käytiin subwayssa hakemassa subit. Juotiin vappuna. Mä join omenaviiniä ja siideriä. Omenaviini on mun lempi viini. Oli hyvää. Saunottiin vappuna. Oli kunnon löylyt. Oli rentouttavaa päästä pitkästä aikaan taas saunaan. Poikaystävällä on kunnon puusauna. Nopeasti viikonloppu taas meni ja nyt alkaa uusi viikko. Heräsin kuuden jälkeen taas. Menin jo eilenä nukkumaan vähän ennen kahdeksaa. Pikkasen väsytti kun tuli valvottua viikonloppuna. Nyt kun on nukkunut hyvin taas niin jaksaa. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Eilenä mulla oli vähän pää kipeä mutta meni onneksi ohi. Johtui varmaan siitä viinistä. Tänään pitää mennä kauppaan tässä aamulla että saa ruoat ostettua. Tarkistan kauppalapun mitä pitää ostaa kaupasta. Onneksi ulkona näköjään on vielä hyvä sää. Tällä viikolla pitäisi olla pilvistä ja vettä sataa. Pitää katsoa millainen sää on illalla jos lähden lenkille. Tänään jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea tällä viikolla sitä leponexia. En ole vieläkään hakenut. Masennuslääkkeet riittävät vielä tälle viikolle niin sitten ensi viikolla käyn niitä hakemassa lisää. Salkkarit tulee taas tänään. Pakko katsoa. Sekä rantabaari. Ai niin! Se big brother julkkis kausi alkoi! Muistin nyt. Pakko katsoa se eka jakso sitten kun tulee hyvä hetki. Mä en ole edes vielä kuullut tai lukenut ketä julkkiksia sinne taloon menee.
Pakko mennä lukemaan kohta netistä. Jee kivaa kun bb alkoi ja syksyllä tulee taas. paljon big brotheria tänä vuonna. Ihan parasta.
Pitää pestä pyykkiä tänään. Mulla on kiva pyykkivuori. Onneksi on aikaa pestä tänään. Alan sitten pesemään kun pääsen kaupasta kotiin.
Mutta aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt on pirteä ja hyvä fiilis.
Kiitos aamukahvin. Join ison kupin mustaa kahvia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.