IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vappufiilis päälle! :)Perjantai 30.04.2021 06:37

Jee! Nyt alkaa vappu. Pääsen viettämään sitä poikaystävän luokse. Olen lähdössä vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee sitten hakemaan mut. Käydään taas kaupoilla hakemassa syötävää ja tottakai vappujuomat. Niin ja simaa pitää myös ostaa koska se kuuluu vappuun.
Haluan jo tänään juoda simaa sekä huomenna. Sima on hyvää. Tulee aina juotua vappuna. En ole vielä alkanut pakkailemaan. Alan kohta kun saan blogin kirjoitettua. Nyt on taas puhtaita vaatteita kun pesin taas eilen pyykkiä. Sain myös siivottua. Olo on todella hyvä tällä hetkellä. Mä selvisin taas tästä viikosta. Vaikka koko ajan tuntui että maailma romahtaa. Onneksi masennus ja ahdistus ei kestänyt kun pari päivää.
Nyt olen taas oma iloinen itseni. Hyvä että olen kunnossa vappuna.
Mä haluan varmaan hakea tänään subileivän subwaysta. En ole pitkään aikaan taas käynyt subwayssa. Pitää käydä ellei ole kauheaa ruuhkaa.
Mun tekee mieli jotain kanasubia. En ole syönyt nyt kanaa pitkään aikaan.
Tekee mieli nyt. Aijon ostaa pizzaa vapuksi. Vappuna pitää syödä pizzaa.
Ostan semmoisen pakastepizzan. Syön sen sitten huomenna illalla.
Kohta on äitienpäivä. Olen varmaan silloin menossa vanhempien luokse.
Jos olen hyvässä kunnossa. Niin menen. Olisi kiva taas nähdä vanhemmat. Ne saivat korjattua mun pyörän. Saan sen pyörän sitten ensi viikolla. Kiva niin pääsee sillä sitten ajelemaan. Mun pitää hommata takavalo siihen pyörään. Pitää katsoa jos löytyy tokmannilta.
Ihanaa kun vapuksi on luvattu hyvää säätä. Aurinko paistaa. Ihanaa.
Se olisi ollut kurjaa jos vettä olisi satanut. Nyt vissiin ilmat alkaa lämmetä pikkuhiljaa. Mikä on hyvä koska kesä alkaa lähestyä.
Tänään pitää taas soittaa parhaalle kaverille. Miten sillä menee kun se sai sen koronarokotteen. Onko tullut jo sivuoireita. Toivon että sillä on kaikki hyvin. Soitan sille illalla. Nyt vappumusat soimaan ja alan pakkailemaan kamoja. Vappufiilis päälle. Nyt nautitaan taas täysillä elämästä. Nyt unohdetaan huolet ja murheet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.