IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistus iski eilenä.Tiistai 27.04.2021 07:13

Luulin että eilenä olisi ollut hyvä päivä mutta olin sitten väärässä. Iltapäivällä mulla iski kauhea ahdistus. Koitin vaan sinnitellä että en olisi ottanut rauhoittavaa. En sitten ottanut sitä. Mutta sitten illalla ennen kun menin nukkumaan niin otin sen. Sen takia että saisin nukuttua. Enkä näkisi painajaisia yöllä. Hyvin sain onneksi nukuttua. Nyt on paljon parempi olo. Uskon että tänään on paljon parempi päivä. Välillä se ahdistus aina tulee. Se voi tulla aina ihan puun takaa. Yllättäen.
Toivon että vappuna on sitten hyvä fiilis päällä eikä ahdista. Välillä on huonoja päiviä. Sitten huomaa jos on paska päivä niin ajattelee että huominen on taas varmasti parempi. Olen sen hyväksynyt että ahdistus kuuluu mun elämään. Se aina tulee ja menee. Harhoja ei ole nyt onneksi ollut. Mikä on vaan hyvä. Heräsin tänään vasta puoli seitsemän. Ei se mitään pääsin ylös sängystä. Kahvit on taas juotu. Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta. Se on yksi mun lempi ruoka. Teen sitä aika usein.
Siitä saa aina sitten annoksia pakkaseen. Mitä syö sitten myöhemmin.
Aamulenkille taas tottakai. Ellei sada kaatamalla vettä. Jos on kauhea vesisade niin en mene sitten lenkille. Sää voi vielä muuttua. Olin eilenä illalla lenkillä. Silloin ei onneksi satanut vettä. Odotan taas että aurinko alkaa paistamaan. Pitistää enemmän mieltä kun taas vesisade.
Sain pestyä pyykit eilenä. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna.
Lakanat pitää pestä. Aijon huomenna sitten taas siivota kun on aikaa.
Mutta nyt aijon keskittyä hyviin asioihin mitä mulla on elämässä.
Nyt en aijo murehtia mistään. Mulla on kaikki hyvin. Hetki ja päivä kerrallaan. Nyt alan kuunnella musiikkia mistä tulee hyvä fiilis taas päälle. Sekä uskon että aamulenkki piristää myös. Se on parasta taas kun mulla ei ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.