IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vettä vaan tulee.Maanantai 26.04.2021 06:36

Arki alkaa taas ja viikonloppu vietetty. Nyt kun on levännyt viikonlopun niin jaksaa. Hyvin nukuin viime yönä ja heräsin taas tottakai kuudelta.
Onneksi aamukahvi herätti mut. Fiilis on aika hyvä. Innolla aloitan taas tämän viikon. Ulkona on aika kurja ilma. Vettä vaan sataa. Kiva kävellä kauppaan tänään vesisateessa. Pakko ottaa sateenvarjo mukaan niin ei kastu pahasti. Kauppalappu on tehty mitä ostan kaupasta. Saa taas tehtyä tämän viikon ruoat. Tänään mä teen tonnikalakastiketta ja pastaa.
Yksi mun lempi ruoka. En ole taas vähään aikaan syönyt tonnikalaa.
Nyt ajattelin taas syödä. Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Leponexia pitää hakea tällä viikolla. Menen varmaan apteekkiin sitten torstaina. Käyn silloin hakemassa ne lääkkeet. Menen varmaan illalla taas lenkille ellei sada kaatamalla. Katsotaan millainen sää on silloin. Aamulenkki tulee samalla kun kävelen kauppaan. Otan repun mihin saa kaikki ostokset. Jee tänään tulee taas salkkarit. Pakko katsoa. Siinä varmasti taas tapahtuu tällä viikolla kaikkea. Ai niin ja rantabaari tulee myös. Meinasin unohtaa. Siinäkin on alkanut tapahtua. Katsoin taas loppu illan jersey shorea. En keksinyt muutakaan katsottavaa. Ai niin katsoin mä sen selviytyjät jakson. Yllätyin siitä kuka tippui. Kristian vaan voittaa kaikki kilpailut siinä. Hyvä koska se on mun suosikki ja mä toivon että voittaa selviytyjät. Tänään pitää pestä taas pyykkiä. Maanantai on mun pyykkipäivä. Kun tulen kaupasta niin alan sitten pesemään. Onneksi meillä on hyvä pesukone. Mutta nyt alan kuunnella musiikkia ja siivoilen. Vaikka on maanantai niin uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.