IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aloitin eilenä työt yhdessä kahviossa mikä oli todella kiva juttu. Pääsen nyt sinne aina välillä keskiviikkoisin töihin, tutustuin samalla yhteen uuteen työkaveriin joka on myös töissä siellä keskiviikkoisin oli todella mukavan oloinen ja tulimme hyvin juttuun. Leivottiin pullaa myyntiin, harjoittelin kassan käyttöä, kaadoin kahvia asiakkaille, tyhjensin tiskikonetta..siivosin kaikkea helppoa hommaa mitkä opin äkkiä aika meni todella nopeasti siellä olin puoli kahteen asti. Jaksoin mennä salille vielä illalla työpäivän jälkeen tein vaan kevyet treenit kroppa ollut vähän kovalla. Selkään vähän sattui eilenä kun melkein seisoin koko työpäivän.
Onneksi alkaa viikonloppu ja mä aijon vaan levätä muuten olo on ollut hyvä ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut. Tänään pitää vaan siivota ja pestä pyykkiä alan niitä kohta tekemään ja otan aamulääkkeet. Menen varmaan tänään käymään apteekissa ja kaupassa kun on aikaa myöhemmin. Poikaystävä kävi eilenä illalla ja se oli ostanut mulle paljon suklaata lahjaksi. Se oli sen synttärilahja mulle sanoin sille että se riittää hyvin. Aloin katsomaan The voice of finlandia pakko koska siellä on kaikki mun lempi laulajat tuomareina. Sanni ja Maija Vilkkumaa on suosikkeja.
Toivon että on hyvä kausi ja viikonloppuna tulee katsottavaa. Tästä tulee hyvä päivä onneksi ei ole mikään kamala kiire. Menen lenkille varmaan myös tänään toivon että ei olisi kamalan liukasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.