IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuntuu ihan että olisi perjantai.Torstai 24.03.2016 07:36

En pystynytkään mennä töihin eilenä. Aamulla kun mä heräsin niin oli ihan ok fiilis, mutta sitten kun piti lähteä töihin niin ahdistus taas iski.
Ja mä purskahdin itkuun. Menin aamulla ohjaajan luokse ja sanoin etten ole menossa töihin. Jouduin taas ottamaan rauhottavan.
Sitten kun mä juttelin ohjaajan kanssa, niin se sanoi mulle että tulisin pajalle ettei mun tarvi olla ihan yksin. Mä menin sitten paja tunnille.
Me tehtiin pääsiäis tikkareita. Onneksi paras kaveri oli myös paja tunnilla niin oli seuraa. Mulla oli mukana taas se rauhottava jos se huono olo olisi taas iskenyt. Mutta hyvin meni sitten tuo loppu päivä.
Kävin kaupassa ostamassa vähän herkkuja.
Ostin suklaata. Ostin jopa yhden ison suklaaamunan.
Oli hyvää mutta kallis suklaa muna oli.
Tänään on ohjlemassa vaan siivous. Kämppä pitää kohta siivota. Kirjoitan eka tämän blogin. Siivosin osan eilenä niin tälle päivälle ei tule kauheasti siivottavaa. Mutta olo tila on muuten nyt hyvä.
Kaverit lähtee pääsiäiseksi lomille ja poikaystävä lähtee myös reissuun. En nyt näe niitä sitten muutamaan päivään. Paras kaveri tulee sunnuntaina takaisin onneksi. Nyt tää viikonloppu tuntuu pitkältä kun on pääsiäinen. Tää päivä tuntuu ihan perjantailta vaikka nyt on torstai. Menen lenkille taas tänään illalla. Siellä on upea ilma ulkona. Ai niin kaupassa pitää muuten käydä tänään. Pitää ostaa lisää kahvia ja teetä. Ne on aika lopussa. No mä käyn iltapäivällä vaikka sitten kaupassa. Onneksi kaupat on auki koko pääsiäisen ajan. Aamupala on taas vasta puolentoista tunnin päästä. Hyvin kerkiän siivoamaan ennen sitä. Pitää tiskata kohta taas.
Tänään mä aijon olla vaan olo housuissa. En nyt jaksa laittaa mitään farkkuja varmaan. Rennot vaatteet vaan päälle niin on hyvä.
Poikaystävällä on tää päivä vielä töitä. Sitten sillä alkaa se pääsiäis loma. Poikaystävä lupasi tulla käymään joko sunnuntaina tai maanantaina. Kun tulee reissusta. Tänään me keretään skypettämään taas illalla. Sitten me soitellaan viikonloppuna vähän väliä. Kuulee edes toisen äänen. No nyt saan laatu aikaa itseni kanssa. Kyllä mä tekemistä keksin. Aijon värittää taas nyt kun on vaan aikaa. sain verikoe ajan. Mulla on seuraavan kerran verikokeet ensimmäinen päivä huhtikuuta. Päivällä.
Hyvin kerkiän syömään ennen kun menen sinne niin jaksaa kävellä.
Sitten kun olen taas käynyt siellä niin ei tarvi taas kuukauteen mennä verikokeisiin. Saa sen pois alta.
Pyörähdin eilenä taas seppälässä. En ostanut mitään. Hyvä minä.
katselin vaan ajan kuluksi ennen kun menin kaupassa käymään.
teetä pitää kohta taas keittää. Join aamu kahvit hetki sitten.
Nyt olen hereillä taas. Mutta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Otan vaan rennosti ja nautin kun ei tarvi tehdä yhtään mitään.
Ensi viikon tiistaina alkaa vasta kaikki ryhmät.
Muutama päivä olla tekemättä mitään ennen sitä.
Lenkillä mä koitan käydä joka päivä. Se on mun yksi tavoite tälle viikonlopulle. Etten ihan jää neljän seinän sisälle.
Upeat ilmat on luvattu tälle viikonlopulle. On plussa asteita.
Jee. Kohta alkaa olla pikku hiljaa ihanan lämpimät ilmat.
kesäkin alkaa lähestymään pikku hiljaa.
Laitoin taas tabletin latautumaan. Aijon ladata nyt sen akun täyteen niin pystyy katsomaan sillä taas myöhemmin tänään.
Tämän aamun ajattelin olla nyt koneella.
Tokmanilla ajattelin käydä tuossa lounaan jälkeen.
Menen katsomaan löytyykö sieltä mitään kivaa. Ehkä aijon ostaa kivennäisvettä. Yhden pullon ainakin. Mä koitan olla juomatta mitään sokeri juomia. yritän niistä päästä pikku hiljaa eroon.
Limsoissa on aika paljon sokeria. Mielummin juon sitä kivennäsivettä vaan. Ja teetä aijon myös vaan juoda.
Niin ja mustaa kahvia. sekä vettä. Ne on mun juomat viikonlopulle.
Ainakaan kaloreita ei tule kauheasti kun on lopettanut limsojen ja mehun juonnin. Mä yritän olla juomatta myös noita alkoholittomia juomia. Katsoo pystynkö mä siihen. Nyt mun tavoite on myös liikkua paljon. Etenkin nyt tänä viikonloppuna koska tulee syötyä kaikenlaista. Meillä on täällä todella hyvät pääsiäsi ruoat. ja lauantaina ollaan menossa syömään ravintolaan ohjaajien ja asukkaiden kanssa. Ohjaajat maksaa ne ruoat.
No pääsee sitten taas näkemään muita ihmisiä.
Syön mahan täyteen. Todella hyvät ruoat on varmaan sitten siellä.
Aijon nautiskella. Kohta voisi laittaa musaa soimaan ja siivoamaan.
Pyykkiä pitää muuten taas pestä. Ajattelin tänään pestä koska on hyvin aikaa koko päivä. Katson onko pesukone vapaa tänä aamuna.
Voisi samalla pestä taas noi lakanat. ja loput likaiset vaatteet samalla. Roskat pitää viedä. Nyt kun saa siivottua taas kämpän niin täällä taas vihtyy. ja voi taas sotkea.
Sain laskun taas pari päivää sitten. Sen onneksi kerkiää maksaa ensi kuussa. Ei mikään kiire vielä sillä laskulla. Onneksi kelalta tulee rahaa taas ensi kuun alussa. On sitten raha asiat kunnossa.
Pystyy maksamaan edes noi kaikki laskut.
Ja hyvin jää aina käyttö rahaa laskujen jälkeen.
Kun mä en juo tai polta ollenkaan tupakkaa niin siinäkin säästää aika paljon rahaa. Voi ostaa jotain kivaa sillä rahalla vaikka.
Mun pitää pestä samalla tuo kahvipannu. On puhdas sitten taas.
Mä onneksi pesen sen joka aamu. Aina kun olen keittänyt kahvia.
Veden keitintä ei oikestaan tarvitse pestä.
Mulla on nyt ollut tuo veden keitin muutaman vuoden.
Sain sen joskus joululahjaksi. Ja hyvin on kestänyt tähän päivään saakka. Jos se menee vaikka rikki, niin tokmannilta voi ostaa uuden tilalle. Tokmanilla myydään onneksi veden keittimiä.
Huomenna tulee tosiaan uusin anime lehti myyntiin.
Pitää käydä ostamassa se. On sitten taas luettavaa.
Animea voisi taas katsoa viikonloppuna. Jos vaikka innostuisin katsomaan. Tai sitten katselen tabletilla joatin sarjaa. Leffoja pitäisi katsoa myös mitä mä olen laittanut suosikkeihin.
Tuonne netflixiin. Onneksi toi netflix ei ole kauhean kallis
hyvin pystyn maksamaan sen joka kuukausi.
Ja katsottavaa on paljon. Lisää jaksoja tulee vaan noihin sarjoihin.
Ja tulee uusia leffoja ja sarjoja. katson melkein ihan kaikkea mitä siellä on. Välillä saatan katsoa jotain sarjaa monta tuntia putkeen.
Viimeksi katsoin melkein viisi tuntia shameless sarjaa.
sain katsottua kaikki jaksot mitä siitä oli tullut. Ja nyt odotan innolla että siitä sarjasta tulee taas uudet jaksot.
Se on hyvä että on toi tabletti. Jos ei jaksa olla koneella niin katsoo tabletilla vaan jotain. Ottaa hyvän asennon sohvalla, ottaa tabletin syliin ja alkaa katsomaan. Se on yksi mun tapa aina rentoutua.
Mutta. Nyt alan pikku hiljaa siivoamaan. kerkiää siivota kaikki ennen aamupalaa. Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Aijon nyt vaan nauttia.
ja olla vaan. nyt kun lepäilen vaan niin jaksaa taas ensi viikon.
Ehkä pääsen taas töihinkin ensi viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.