IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt kun heräsin tänä aamuna niin mun kurkku on kipeä muuten olo ei ole niin paha. Kuumetta ei ainakaan ole ja se on hyvä. Kuulin eilenä että huomenna pääsen tekemään sen koronatestin. Ihan hyvä niin saa tietää onko koronaa vai ei. Mä olen ihan varma että mulla on korona. Poikaystävä voi jo vähän paremmin mitä viikonloppuna ollaan soiteltu.
Se on hyvä juttu ja ei siihen koronaan auta muu kun lepo. Nyt kun olen karanteenissa niin seinät eivät ole vielä alkaneet kaatua päälle. Eilenä mä kävin lenkillä päivällä ja oli ihanan aurinkoinen sää piristi mieltä.
Menen tänään taas lenkille päivällä niin tulee liikuntaa taas tälle päivälle.
En nyt pääse salille treenaamaan mutta ei se mitään. Sitten on kivaa taas mennä kun on terve onneksi voi lenkkeillä. Olen katsonut vaan big brotheria. Tänään katson taas pari jaksoa mitä on tullut yllätyin siitä että Merve lähti bb talosta. No ei se mitään koska se ei ollut mun suosikki asukas. Onneksi Nabaz on talossa vielä mä olen ihan varma että se pääsee finaaliin asti. Miikka on toinen mun suosikki asukas ja toivon että sekin pääsee big brotherissa loppuun asti. Otan kohta aamulääkkeet jaoin eilenä lääkkeet dosettiin niin onneksi riittivät vielä tälle viikolle ja ensi viikon alkuun asti. Kuulin että verikokeet on sitten vissiin perjantaina.
Pitää tarkistaa se vielä. Mulla olisi ollut eilenä verikokeet mutta en päässyt. Tänään ajattelin nukkua päikkärit kun on hyvin aikaa. Nukuin eilenäkin. Ihan hyvä niin saa levättyä. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Saa nähdä tulenko vielä kipeämmäksi se voi olla. Hetki ja päivä kerrallaan mennään karanteenissa. Onneksi ei ole vielä alkanut ahdistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.