IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Enää tämä päivä niin huomenna loppuu karanteeni sitten taas pääsee elämään normaalia elämää. Olo alkaa jo parantua pikkuhiljaa kurkku on vielä vähän kipeä ja kuumetta ei ole onneksi enää ollut. No onneksi tämä oli vaan flunssa eikä korona. Poikaystävä alkaa myös olla paremassa kunnossa mikä on vaan hyvä. Sain kuulla eilenä että mulla on verikokeet tänään joten pitää laittaa maski päälle kun menee sinne. En ole vielä päättänyt että menenkö kävellen vai sähköpotkulaudalla. Pääsen tavallaan karanteenista jo tänään eikä se haittaa mua yhtään olen siitä todella iloinen ja onnellinen pääsee ihmisten ilmoille. Huomasin jotenkin että tämä viikko on mennyt omasta mielestä nopeasti. Hyvin olen pärjännyt karanteenissa eikä ole yhtään ahdistanut
sekin on auttanut että on elänyt hetken ja päivän kerrallaan. Nyt mulla on semmoinen hyvä fiilis päällä kun tietää että viikonloppu taas alkaa ja mä pääsen kauppaan! Aijon todellakin ostaa paljon suklaata ja ehkä sen kanssa sipsiä se piristää varmasti mieltä. Jaksoin eilenä siivota ja pyykkiä aijon pestä viikonloppuna vihdoinkin. Kiva pyykkivuori on tällä hetkellä.
En ole vielä kerennyt katsomaan eilistä tempparit jaksoa. Katson sen varmaan tänään ja big brotherissa olen pari jaksoa jäljessä. Salkkarit olen katsonut joka päivä saa nähdä mitä tapahtuu tämän päivän jaksossa.
Varmasti jakso jää taas jännään kohtaan. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Laitan myös nyt sähköpotkulaudan lataukseen niin siinä on akku sitten täynnä. Hyvä fiilis päällä koska on perjantai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.