IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt ei yhtään alkoholia.Maanantai 31.10.2022 06:15

Uusi viikko taas alkaa ja toivon että on tulossa mukava viikko. Päätin tosiaan sen etten ole menossa tällä viikolla salille treenaamaan aijon pitää viikon taukoa siitä nyt lenkkeilen vaan tällä viikolla. Aamu alkanut kahvilla mikä onneksi heti herätti kun joi sen. Aamukahvi on mun päivän tärkein juoma ja mulle riittää hyvin yksi kuppi kahvia. Teetä juon mielummin enemmän kun kahvia. Olo ja fiilis tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä huomaa kun on levännyt paljon niin jaksaa taas ja on hyvä olo nyt pitää taas vaan nauttia tästä olosta kun vaan pystyy
Koska jossain vaiheessa se ahdistus sitten iskee tai alkaa masentaa.
Tein tosiaan päätöksen että en juo alkoholia nyt yhtään aijon pitää pitkän tauon siitä. Tykkään olla humalassa mutta olen huomannut että seuraavat päivät tuntuu aina jotenkin masentavilta ja ahdistaa. Juon nyt vaan vaikka limua. Jotenkin musta tuntuu että kun menen seuraavan kerran poikaystävän luokse niin aijon juoda sitten taas siitä on tullut mulle tapa. Poikaystäväkin juo alkoholia niin sitten mun tekee myös mieli. Alkoholi on mun ainoa pahe. No hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä mun elämää.
Nyt en mieti yhtään alkoholia aijon vaan keskittyä vaikka liikuntaan koska se tuo mulle paljon iloa elämään. Mielummin liikunta kun alkoholi jos pitäisi valita. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet.
Alan myös kuunnella jotain hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä kivasti käyntiin. Voisi lähteä vaikka aamulenkille ja tekee toisen lenkin sitten iltapäivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.